Acasă Actualitate Profesorii universitari Viorel Şerban și Margit Șerban fac România mai frumoasă

Profesorii universitari Viorel Şerban și Margit Șerban fac România mai frumoasă

700
DISTRIBUIȚI

Într-o Românie care se zbate încă să intre în normalitate, există oameni excepționali, care își dedică viața semenilor lor. Profesorii universitari Viorel Şerban și Margit Șerban se numără printre cei care fac România frumoasă.

Medicul Mircea Ciungu a explicat, de Ziua Mondială a Diabetului, că astfel Centrul Medical pentru copii și tineri cu diabet și hemofilie de la Buziaș este o poveste despre dragoste și suferință, despre speranță și viitor, despre credință și profesionalism.

Un proiect izvorât dintr-o dramă cumplită, acest așezământ, aduce alinare, dar mai ales soluții de sănătate la cel mai înalt nivel profesional, copiilor și tinerilor bolnavi de diabet și hemofilie.

Saga acestui Centru este fascinantă. O luptă sfâșietoare pentru găsirea de fonduri necesare continuării construcției, cu momente când totul părea compromis, dar cu raze de speranță trimise de Dumnezeu și de donatori cu suflet,  au permis finalizarea acestui proiect.

De Ziua Mondială a Diabetului, să le urăm domnului profesor Viorel Șerban și doamnei profesor Margit Serban, putere de muncă și mulți ani înainte, pentru copiii și tinerii care au nevoie de profesionalismul și determinarea lor. Profesori de la care am învățat, oameni care ne-au arătat calea.”, este mesajul dr. Mircea Ciungu.(foto: radio Reșița)

Comentarii

comentarii