Acasă Actualitate Program special de sărbători, la Shopping City Timișoara

Program special de sărbători, la Shopping City Timișoara

DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara va avea un program special de sărbători, centrul comercial fiind deschis în fiecare zi, cu excepția datelor de 25 decembrie și 1 ianuarie. În ziua de Crăciun, pe 25 decembrie, cinematograful Cinema City, dar și restaurantele KFC și Pop’s sunt deschise în intervalul 13-22. Programul complet de sărbători pentru Shopping City Timișoara, Carrefour, Cinema City și KFC poate fi consultat aici.

Pregătirile pentru sărbători au intrat în linie dreaptă, iar în următoarea perioadă Shopping City Timișoara vine în ajutorul clienților cu propuneri variate de cadouri și activități de relaxare la shopping.

Magazinele MIZAR și Bijuteria Jasmin, două noi branduri locale, își deschid puncte de vânzare în Shopping City Timișoara. Mai mult, utilizatorii fideli ai aplicației SPOT vor fi premiați săptămânal cu vouchere pentru cumpărături.

În plus, cei mai darnici dintre vizitatori se pot bucura de serviciul gratuit de împachetare a cadourilor, iar, odată rezolvate cumpărăturile de Crăciun, clienții sunt invitați să se relaxeze la cel mai mare patinoar în aer liber din oraș și să încerce cel mai înalt carusel din regiune.

MIZAR și Bijuteria Jasmin, două noi branduri locale își deschid puncte de vânzare în Shopping City Timișoara

Printre noutățile sezonului se numără deschiderea primului magazin Mizar din Timișoara, cu o suprafață de 106 mp. În fiecare sezon, brandul de haine și accesorii dedicat exclusiv femeilor, cu o istorie de peste 25 de ani, lansează o colecție care cuprinde 300 – 400 de modele noi. Colecțiile MIZAR sunt orientate către un design modern și cu materiale preponderent din fibre naturale.  Atelierul propriu de creație și design, precum și cei peste 1000 de metri pătrați de spații de producție moderne sunt elementele care fac ca procesul de creație MIZAR să fie printre cele mai bune din România. Anual, MIZAR le oferă clienților posibilitatea de a alege din cele peste 1000 de modele noi, iar colecțiile urban street, city chic, office din fiecare an satisfac cele mai pretențioase gusturi.

Cel de-al doilea magazin deschis în această perioadă este Bijuteria Jasmin, producătorul autohton de bijuterii și verighete pentru momentele speciale din viețile clienților. Brandul lucrează la cele mai înalte standarde încă din 1981,  iar bijuteriile sunt livrate împreună cu un certificat care atestă calitatea acestora. Acesta este cel de-al doilea punct de vânzare al brandului în Timișoara, pe lângă sediul central aflat în centrul orașului.

În luna octombrie a acestui an, Shopping City Timișoara a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România.  Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

 

Comentarii

comentarii