Acasă Politica Propaganda rusă o numește pe Maria Grapini ”europarlamentarul anului 2019”

Propaganda rusă o numește pe Maria Grapini ”europarlamentarul anului 2019”

2257
DISTRIBUIȚI

Activitatea europarlamentarului PSD, Maria Grapini, a fost remarcată de redacţia de la Chişinău a agenţiei de ştiri Sputnik, controlată de guvernul rus, care, în ultima zi a anului o numește ”europarlamentarul anului 2019”.

”Pe primul loc în topul europarlamentarilor români care s-au remarcat prin activitatea lor pentru România se află Maria Grapini, care, prin intervențiile ei în Parlamentul European și prin alte activități și declarații publice, a fost mereu alături de interesele țării chiar și când acest lucru deranja Bruxelles-ul. Pentru activitatea ei susținută în apărarea României, Maria Grapini merită să fie desemnată Parlamentarul anului 2019. Grapini nu a avut nici o ezitare să îi critice pe puternicii zilei, fie că era vorba de Donald Tusk, președintele Consiliului European, de Klaus Iohannis, președintele României, sau comisarii europeni care impuneau Bucureștiului dictate împotriva poporului român”, scrie ro.sputnik.md.

Agenţiei de ştiri a guvernului rus laudă tocmai ieșirile anti-europene ale Mariei Grapini, acțiuni prin care europarlamentarul PPUSL, partid controlat de Dan Voiculescu, a reușit să se ”transfere” pe un loc eligibil pe listele PSD de la europarlamentarele de anul trecut.

Maria Grapini s-a bucurat ca un copil de Crăciun, cu Diploma de excelență și Distincția de merit, acordat de site-ul RomâniaVipPress. S-a bucurat atât de tare încât a uitat să specifice în nenumăratele postări pe Facebook că trofeele i-au fost acordate prin luna aprilie, de Paste. Când Grapini a avut din nou un moment de bucurie și laudă de sine.

Dar faptul că Moș Crăciun, și nu Iepurașul,  a venit cu diploma este doar o parte a problemei. Cunoscută în mediul de afaceri din Timișoara prin faptul că a reușit prin celebra metodă MEBO să pună mâna pe acțiunile unei foste inteprinderi socialiste, Pasmatex, la care lucra ca și inginer înainte de 1989, gălățeanca Maria Grapini este prezentată de publicația bucureșteană ca salvatoarea fabricii.

”După revoluția din 1989, Maria Grapini, a fost atât de iubită de angajații fabricii la care lucra, încât au ales-o Director General, lucru rar după 1989, când, majoritatea directorilor erau dați afară, domnia sa a fost promovată în cea mai mare funcție de conducere a acelei fabrici. Patru ani mai târziu, după multe dezamăgiri și lupte cu un guvern de care nu era mulțumită, Maria Grapini a cumpărat fabrica în care pusese atât de mult suflet, fabrica în care s-a dezvoltat și a ajutat-o să se pregătească pentru o următoare treaptă superioară a vieții. Nu după mult timp, cu încredere deplină în sine, cu o ambiție de neclintit, mai dezvoltă încă 3 fabrici. Iată cum, o singură femeie, ajută la dezvoltarea economică a orașului Timișoara (…). La Revoluție, Maria Grapini a participat trup și suflet, stând în stradă zile și nopți, cu teamă dar și cu speranță”, precizează RomâniaVipPress.ro.

Comentarii

comentarii