Acasă Actualitate Proteste de amploare in marile orașe din România! Sute de manifestanți au...

Proteste de amploare in marile orașe din România! Sute de manifestanți au mărșăluit în toiul nopții prin Timișoara, fiind nemulțumiți de noile restricții – Video

2957
DISTRIBUIȚI

Mii de persoane au ieșit în stradă, în noaptea de duminică spre luni, în București, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad și Brăila pentru a protesta față de noile restricții impuse de Guvern.

George Simion, liderul partidului AUR, şi-a chemat susţinătorii să participe, luni, la proteste faţă de restricţiile impuse de autorităţi pentru a stopa creşterea numărului de cazuri de COVID-19.

Protestatarii din Timișoara au plecat în marș, în jurul orei 02:45, din Piața Victoriei, până la sediul Prefecturii Timiș. Un popas a fost făcut în fața Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, unde s-a cerut arestarea secretatului de stat Raed Arafat.

Protestatarii au strigat: ”Jos Guvernul!”, ”Timișoara liberă!”, ”Toate partidele, aceeași mizerie!”, ”Libertate!”, ”Jos cu starea de alertă!”, ”Criminalii!”, „Ieşiţi din casă dacă vă pasă!” şi „Jos Guvernul! Jos Guvernul!”, „Azi în Timișoara, mâine-n toată țara!”, „Arafat, nu uita, Timișoara nu-i a ta!”, „Timișoara e vie!”, ”Cîțu repetentul!”.

S-a cerut demisia lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a primarului Timișoarei Dominic Fritz.

Manifestanții au fost monitorizați… de la distanță, de forțele de ordine.

 

 

Comentarii

comentarii