Acasă Politica PSD a adus dovada că Fărcălău îl susţine pe Ciobanu

PSD a adus dovada că Fărcălău îl susţine pe Ciobanu

371
DISTRIBUIȚI

Un scandal electoral a izbucnit joi, după ce PD-L l-a acuzat pe deputatul Gheorghe Ciobanu că face anticampanie. Într-un mash gigant, instalat pe un bloc din localitatea Peciu Nou, candidatul USL pentru un fotoliu de deputat pe Colegiul 10, Gheorghe Ciobanu, apărea „la braţ” cu primarul PD-L, Ioan Fărcălău. Mesajul era clar: „Împreună pentru Peciu Nou”.

Mash-ul a fost dat jos şi primarul Fărcălău a susţinut că nu şi-a dat acordul pentru instalarea acestuia. PSD Timiş a prezentat o fotografie făcută pe 25 noiembrie, la lansarea candidaţilor USL la Peciu Nou. Fărcălău este prins în horă chiar la braţ cu Gheorghe Ciobanu şi liderul PSD, Titu Bojin. Conform PD-L, imediat după hora încinsă alături de uselişti, Fărcălău a intrat brusc în spital.

Fărcălău nu ştie nici el pe cine susţine…

Edilul PD-L de Peciu Nou, Ioan Fărcălău, pare să facă însă un joc la două capete. La lansarea candidaţilor USL de la Peciu Nou, pe 25 noiembrie, acesta a avut o declaraţie elocventă pentru modul în care se face azi politică în România. „Mă consider un primar independent, în această campanie electorală. M-am decis să îl susţin pe Gheorghe Ciobanu, pentru că el este singurul care ne-a sprijinit proiectele locale, în ultimii patru ani de zile. Am colaborat excelent pentru obţinerea de bani pentru realizarea sistemului de canalizare, apă şi staţie de epurare, reabilitarea drumurilor, a căminului cultural, pentru finalizarea bisericii ortodoxe şi multe altele. Toate acestea nu puteau fi realizate doar din fonduri proprii comunei, de aceea, sprijinul lui Gheorghe Ciobanu a fost unul decisiv”, a spus primarul Ioan Fărcălău.

Fărcălău – bolnav închipuit

Imediat după lansarea USL, Fărcălău s-ar fi îmbolnăvit subit, conform colegilor din PD-L. În 25, Fărcălău dansa nevoie mare, ca peste doar o zi să intre în spital… „Primarul Ioan Fărăcălău, aflat în spital de patru zile, este surprins de acţiunea deputatului şi a dispus astăzi (n.r. – joi) înlăturarea mash-ului. Mai trebuie precizat că pe lângă faptul că nu există acordul primarului de a i se folosi numele în campania lui Gheorghe Ciobanu, deputatul nu avea nici autorizaţie pentru ridicarea lui”, susţine PD-L Timiş. Replica PSD a venit rapid.  „USL Timiş a luat act de acuzaţiile false pe care PD-L le aduce împotriva candidatului nostru, Gheorghe Ciobanu. PD-L dezinformează din nou, pentru a ascunde faptul că nu are un proiect credibil pentru viitorul comunei Peciu Nou. PDL a fost abandonat de primari, pentru că nu mai reprezintă o soluţie credibilă şi viabilă pentru administraţia locală. PD-L se ascunde în spatele unor primari, încercând astfel să-şi mascheze viitorul eşec electoral în Colegiul 10 Deta”, se arată într-un comunicat al PSD Timiş. În ciuda repetatelor încercări, edilul PD-L de Peciu Nou nu a putut fi contactat.

 

 

Comentarii

comentarii