Acasă Actualitate Rectorul UVVG Arad, Coralia Cotoraci, a demarat recrutarea voluntarilor pentru camerele de...

Rectorul UVVG Arad, Coralia Cotoraci, a demarat recrutarea voluntarilor pentru camerele de gardă şi unităţile de primiri urgenţe

1059
DISTRIBUIȚI

Rectorul Universităţii de Vest “Vasile Goldiş” din Arad, prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, a demarat recrutarea voluntarilor din rândul studenţilor, care să ajute medicii în camerele de gărzi ale spitalelor şi în Unităţile de Primiri Urgenţe, dacă răspândirea coronavirusului va avea o evoluţie nedorită.

De altfel, studenţii UVVG Arad s-au oferit ca voluntari încă de dinainte de a apărea Ordinul Comandamentului Pentru Situaţii de Urgenţă, care stipulează necesitatea recrutării studenţilor pentru camerele de gardă şi unităţile de primiri urgenţe. Numărul studenţilor de la UVVG care s-au înscris deja în programul de voluntariat a ajuns spre 100, iar listele cu numele lor vor fi înaintate către DSP Arad. Recrutarea s-a făcut prin reprezentanţii studenţilor.

Rectorul UVVG Arad a reacţionat prompt pentru a veni în ajutorul semenilor încă de la debutul pandemiei, când a pus la dispoziţia autorităţilor din Arad locaţia pentru carantină în afara localităţii, iar 100 de studenţi voluntari de la specializările Medicină şi Psihologie ale UVVG oferă suport persoanelor vârstnice.

Comentarii

comentarii