Acasă Cultura Regal cultural, în Joia Mare, la galeria Consiliului Județean Timiș

Regal cultural, în Joia Mare, la galeria Consiliului Județean Timiș

DISTRIBUIȚI

Chiar în Joia Mare, 22 aprilie, când Iisus Hristos a fost coborât în mormânt, după ce a fost crucificat, în urmă cu 2000 de ani, a avut loc un adevărat regal cultural, la Consiliul Județean Timiș.

Galeria Consiliului Județean Timiș a găzduit, joi, de la ora 13.00, vernisajul expoziției de pictură Învierea în ochii florilor, a lui Mihai Teodor Olteanu.

Cuvântul de deschidere l-a avut Viorel Coifan, care a amintit de valoarea operei lui Mihai Olteanu și că galeria CJT și-a reluat activitatea și este pusă la dispoziția artiștilor.

Mihai Olteanu a vorbit de importanța artiștilor într-o comunitate și de necesitatea de a fi sprijiniți de către autorități. De asemenea, pictorul a vorbit de însemnătatea vernisajului de picture care are loc, chiar de Joia Mare, când Isus a murit, pentru ca a treia zi, să poată învia.

Cu acest prilej, a fost prezentat și filmul Lumina îngerilor. Dar divin, realizat de Vasile Bogdan și Grațian Galdău, dar și recitalul de pian Adisi.

Invitați: Sebastian Alexa, Boris Covali, Liliana Cadar, Molnar Geza și Gabriela Pietreanu.

Recitalul a fost susținut de Adrian Petrovici, Adisi, în cadrul vernisajului expoziției de pictură a artistului plastic timișorean Mihai Teodor Olteanu „Înviere în ochii florilor. Lor suflete”.

Expoziția va putea fi admirată începând cu data de 26 aprilie, timp de trei săptămâni, în intervalul orar 10:00 – 16:00, în holul etajului 2 al Palatului Administrativ , bd. Revoluției din 1989 nr. 17.

Comentarii

comentarii