Acasă Economic Renault Talisman ajunge la Timișoara

Renault Talisman ajunge la Timișoara

553
DISTRIBUIȚI

renault talismanNoul Renault Talisman a început să fie comercializat în Romania din data de 19 februarie. Modelul care a obținut cinci stele la testele EuroNCAP vine cu o propunere competitivă in clasa sa, oferind clienților săi o echipare generoasă încă din versiunea de bază.

Eleganta si stil ferm pentru berlina de dimensiuni mari Renault

Renault Talisman este o mașină ce se caracterizează printr-un comportament rutier unic, ce combina agilitate, siguranță, dinamism si confort. Cu un design cu linii robuste, dar elegante, ce emană o personalitate puternică, noul model adaugă stilului clasic, ADN-ul și amprenta călduroasă Renault. Interiorul este spațios si confortabil pentru toți pasagerii, iar portbagajul oferă un volum impresionant de 608 dm3. Scaunele din fata sunt încălzite si au funcția de masaj si ventilație. Inedit în acest segment, Renault Talisman asociază sistemul 4Control cu amortizoarele reglabile electronic, aspect ce face ca vehiculul sa fie foarte agil si stabil pe orice tip de traseu.

Inovații high-tech

Renault Talisman propune tableta multimedia conectată Renault R-Link 2 de 7 inch (format landscape) sau de 8,7 inch (format portrait). R-Link 2 controlează pe lângă funcțiile clasice de navigație, audio și climatizare și pe cele de asistență la condus. Secvențele de întâmpinare sunt acum configurabile, permițând alegerea celor mai utilizate funcții și personalizarea interfeței.
Renault Talisman este echipat cu un sistem de sonorizare Surround BOSE® (cu douăsprezece boxe) conceput pentru acest model. Tehnologia Centerpoint® convertește semnalul surselor stereo în semnal multicanal pentru a oferi un sunet Surround, în timp ce procesarea digitală a semnalului Bose® integrează caracteristicile acustice ale Talisman pentru egalizarea potrivită.

Niveluri de echipare pentru Renault Talisman:

Primul nivel de echipare, LIFE, oferă în standard echipamente ca: faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control, frâna de parcare asistată, sistem de asistență la pornirea din rampă, senzori de ploaie și de lumină, tablou de bord digital TFT 7’’, oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante, climatizare automată bi-zona cu senzor de toxicitate, Stop&Start.
Nivelul de echipare ZEN propune ca echipamente standard în plus față de prima versiune: Tehnologia Multi-Sense, scaun pentru șofer reglabil manual pe înălțime cu reglaj electric lombar și funcție de masaj, scaun pentru pasagerul din față reglabil manual pe înălțime și lombar. Pentru mai mult confort, clientul beneficiază de senzori de parcare față/ spate, geamuri electrice față și spate cu impuls, volan și schimbător de viteze îmbrăcate în piele, Renault R-Link 2, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7”și jante de aliaj Bayadère de 17”.
Versiune de echipare INTENS vine cu: faruri full LED PURE VISION cu funcție cornering light și stopuri spate tip LED cu efect 3D, senzor de avertizare pentru unghiul mort, sistem de închidere și demaraj “mâini libere” tip “Full Magic”, lumina de întâmpinare sub oglinzile exterioare, scaun pentru șofer reglabil electric, cu funcție de memorare și reglaj electric lombar, funcție de masaj și ventilație, scaun pentru pasagerul din față reglabil electric, cu reglaj electric lombar, funcție de masaj și ventilație, scaune față și volan cu funcție de încălzire, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 8,7”, ambiantă de lumini interioare și jante de aliaj Duetto de 18”.

Motorizări

Noul Renault Talisman propune următoarele motorizări:
Energy 1.5 dCi 110, asociat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte : simplitate și eficiență
Energy 1.6 dCi 130, combinat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte : flexibilitate și echilibru
Energy 1.6 dCi 160 EDC asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte: plăcerea de a conduce și un consum moderat
Energie TCe 200 EDC asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte: performanță și agilitate.
Prețul de pornire este de 21.800 euro (cu TVA).

Comentarii

comentarii