Acasă Actualitate Restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Ungariei, în...

Restricţii de circulaţie pentru autovehiculele de mare tonaj pe teritoriul Ungariei, în perioada Paştelui catolic

DISTRIBUIȚI

Circulaţia autovehiculelor cu masa mai mare de 7,5 tone este restricţionată, începând de joi seară, pe teritoriul Ungariei, măsura fiind luată întrucât în ţara vecină se sărbătoreşte, la sfârşitul acestei săptămâni, Paştele, anunţă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

”CNAIR informează participanţii la trafic care derulează operaţiuni de transport rutier internaţional de marfă prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, că în perioada: 28 martie (joi), ora 22:00 – 29 martie (vineri), ora 22:00 şi 30 martie (sâmbătă), ora 22 – 01 aprilie (luni), ora 22:00, circulaţia tuturor vehiculelor de transport marfă cu o capacitate mai mare de 7,5 tone va fi restricţionată”, a transmis, joi, compania.

Restricţiile nu se referă la transporturile de mărfuri periculoase, de animale vii, de produse alimentare perisabile ori celor supuse unui anumit regim de temperatură.

Măsura este luată de autorităţile ungare pentru celebrarea Sărbătorilor Pascale Catolice.

”Recomandăm conducătorilor auto ca la ridicarea restricţiilor să utilizeze toate punctele de trecere a frontierei existente la graniţa cu Ungaria, în vederea evitării blocajelor cauzate de afluxul mare de trafic”, au arătat reprezentanţii CNAIR.     

Comentarii

comentarii