Acasă Actualitate Robu e dispus să renunţe la Mercedesul de serviciu pentru a ajuta...

Robu e dispus să renunţe la Mercedesul de serviciu pentru a ajuta medicii

1368
DISTRIBUIȚI

Un număr de trei autoturisme au fost puse la dispoziţie de Primăria Timişoara Spitalului „Victor Babeş” pentru a ajuta la rezolvarea problemelor legatde de COVID 19. Iar dacă e nevoie de maşini suplimentare, doar trebuie cerute, spune Nicolae Robu, care insistă că dacă e nevoie va folosi maşina proprie în scop de serviciu şi va renunţa şi la Mercedesul E-Class cu care merge acum pe teren.

Mai mult, primarul Timişoarei spune că a rezolvat să fie date spre folosinţă lui Adrian Streinu Cercel alte zece maşini.

 „Acum vreo 3-4 seri, într-o emisiune TV, profesorul Streinu Cercel a spus că i-ar trebui 10-12 mașini. Atunci, mi-a venit imediat ideea să mă implic. L-am consultat pe domnul director medical (n.r. de la Spitalul „Victor Babes” Timișoara) că era și el pe Skype în emisiune, domnul Cristian Oancea, și mi-a spus că pentru spitalul nostru ar fi nevoie de trei. I-am spus că începând de mâine le aveți la dispoziție. Începând de a doua zi le au la dispoziție. În plus, având posibilitatea să îl ajut și pe profesorul Streinu Cercel la București, i-am comunicat că 10 mașini poate avea la dispoziție în București. Întâmplător am putut să vin cu acest ajutor”, a spus Nicolae Robu.

Limuzina nr. 1 de la primărie e şi ea la dispoziţia efortului sanitar, insistă Robu.

Dacă ar fi nevoie, aș da și mașina mea de serviciu, celebra deja limuzină de lux. Cei de la firmă, pentru câtă reclamă i s-a făcut la mașina asta, ar trebui să fie recunoscători Primăriei Timișoara că o folosește. În cazul acesta, eu aș putea folosi mașina personală în interes de serviciu, nu ar fi nicio problemă”, a mai subliniat primarul.

Comentarii

comentarii