Acasă Actualitate Robu vrea să-i demonstreze fostei şefe de cabinet că nu este “tâmpit...

Robu vrea să-i demonstreze fostei şefe de cabinet că nu este “tâmpit rău”

1237
DISTRIBUIȚI

Aşa afirmă consiliera ALDE în CLT, Laura Chindriş, care susţine că edilul s-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său.

“După aproape doi ani de la publicarea listei iniţiale privind atribuirea de parcele de teren tinerilor cu vârste între 18 şi 35 de ani, consilierii locali votează marţi Tabelul nominal ierarhizat după punctaj al solicitanţilor de teren conform Legii 15/2013 şi atribuirea parcelelor validate conform HCL 20/29.01.2019. Pe lista finală se regăsesc 209 persoane printre care sunt inseraţi mai mulţi tineri din filiala PNL Timiş, city managerul Primăriei Timişoara, Robert Kristof, dar şi Sanda Greblă, fosta şefă de cabinet a primarului, în prezent şefa unei noi structuri, numită Serviciul Unitatea de Implementare Proiecte Angajate ca şi Capitală Europeană a Culturii”, spune Chindriş.

Consiliera ALDE adaugă că motivaţia primarului, precum că aceasta se regăseşte pe listele unde ar trebui să fie familii cu copii care stau în chirie şi care realmente au nevoie de un ajutor din partea statului, sună cam aşa: “Trebuie să fii tâmpit rău ca să ai pretenţia ca nişte cetăţeni care ocupă anumite poziţii să nu aibă acest drept”.

Laura Chindriş precizează că “ALDE NU va vota această listă pentru că reprezintă o mare nedreptate faţă de tinerii din Timişoara! Nu intenţionez să fiu răutăcioasă, însă mi se pare destul de revoltător faptul că ştiu atâtea familii sau tineri la început de drum care nu au posibilitatea să îşi achiziţioneze o locuinţă, iar un teren din partea primăriei ar fi un ajutor real pentru ei, însă aceşti tineri sunt doar amăgiţi frumos de primarul Robu şi ocupă listele doar la număr pentru că în final câştigătorii vor fi apropiaţii primarului. Cred că Robu vrea să-i demonstreze fostei şefe de cabinet, că nu este ‘tâmpit rău’ şi astfel s-a asigurat că Sanda Greblă nu rămâne fără teren de casă până la finalul mandatului său! Este trist că singura calitate a acestor tineri care vor primi gratuit un teren de la primărie e că au carnet de partid la PNL, în condiţiile în care mulţi alţii, de fapt majoritatea abia se încadrează la un credit ipotecar şi se îndatorează la bănci pe 30 de ani pentru o locuinţă”, explică Laura Chindriş.

Comentarii

comentarii