Acasă Cultura Romanian Chamber Orchestra va concerta la Timișoara grădina de vară „Capitol”

Romanian Chamber Orchestra va concerta la Timișoara grădina de vară „Capitol”

1865
DISTRIBUIȚI

În luna august, Romanian Chamber Orchestra invită publicul meloman să participe la două concerte cu valențe tămăduitoare susținute într-un context în care atipicul cotidian pune la încercare întreaga umanitate. 

Romanian Chamber Orchestra va concerta la Timișoara în data de 18 august (Grădina de vară „Capitol”) și la București (în curtea Ateneului Român) în data de 19 august.

Film documentar – Muzica mai aproape de tine

Filmul documentar „Romanian Chamber Orchestra – Muzica mai aproape de tine”, o producție ce se desfășoară sub semnul emoției, prezintă poveștile muzicienilor care fac parte din această orchestră și urmărește parcursul ansamblului Romanian Chamber Orchestra care a avut debutul în 2019.  Acesta poate fi urmărit aici: https://bit.ly/2YOuomM

Adițional celor două concerte susținute în prezența publicului, în data de 20 august Romanian Chamber Orchestra va susține un concert inclus în seria „Moștenitorii României Muzicale”, la Sala Radio din București, unul cu porțile închise, care se va transmite live pe postul Radio România Muzical, precum și pe posturile din rețeaua European Broadcasting Union.

Romanian Chamber Orchestra este un proiect organizat de Asociația Tribul Artistic, co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiect realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara și a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

Comentarii

comentarii