Acasă Actualitate Romina Rotariu, fiica fostului mare fotbalist, condamnată la închisoare, cu suspendare. A...

Romina Rotariu, fiica fostului mare fotbalist, condamnată la închisoare, cu suspendare. A rupt piciorul unui copil în creșa familiei

738
DISTRIBUIȚI

Curtea de Apel Timișoara a decis ca Romina Rotaru, fiica fostului mare fotbalist Iosif Rotariu, să fie condamnată la doi ani și opt luni de închisoare, cu suspendare. Decizia magistraților este definitivă.

”Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Pieţe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile”, se arată în soluţia instanţei.

Decizia este definitivă. Inițial, Judecătoria Timișoara a decis condamnarea Rominei Rotariu la 4 ani și 4 luni de închisoare cu executare.

Acuzațiile care i s-au adus fiicei lui Iosif Rotariu

În luna iunie a anului trecut, părinţii unui copil de doi ani au reclamat la Poliţie că fiul lor a fost lovit în creşă şi a ajuns acasă cu un picior rupt, fiind ulterior internat în spital trei săptămâni. Copilul a suferit şi un şoc emoţional, spuneau atunci părinţii. Subiectul a fost tratat, pe larg, de colegii de la Digi 24.

Creşa, în fapt un club privat neacreditat de Ministerul Educaţiei, aparţine familiei fostului fotbalist Iosif Rotariu şi se află la Timisoara în zona de sud a oraşului. În apărarea sa, Romina Rotariu a spus că a suferit o criză de diabet şi că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat.

Sursa: digisport.ro

Comentarii

comentarii