Acasă Economic Romtelecom primeşte certificarea Cisco Silver in România

Romtelecom primeşte certificarea Cisco Silver in România

DISTRIBUIȚI

Romtelecom a anunţat primirea certificării Silver din partea Cisco®. Pentru a obţine această certificare , Romtelecom a îndeplinit standarde riguroase în ceea ce priveşte competenţele reţelei, ale serviciilor, ale asistenţei şi satisfacţiei clienţilor, corespunzătoare exigenţelor Cisco.
“Prin obţinerea acestei certificări demonstrăm încă o dată că ne îndreptăm în direcţia bună redefinind istoria Romtelecom, construind o companie puternică şi competitivă. Este în egală măsură un punct de referinţă în evoluţia companiei din ultimii ani, precum şi o confirmare a gradului înalt de expertiză pe care îl oferim pe piaţa românească,” a declarat Yorgos Ioannidis, Director General al Romtelecom. “Prin această certificare putem îmbunătăţi şi mai mult serviciile pe care le oferim partenerilor şi clienţilor noştri strategici,” a adăugat Yorgos Ioannidis.
“Observăm o tendinţă în creştere a companiilor de a apela la furnizorul lor de servicii nu doar pentru conectivitate la Internet şi telefonie, dar şi pentru a le oferi consultanţă şi expertiză pentru un set complet de servicii de tehnologia informaţiei şi comunicaţii. Ca rezultat al procesului de restructurare implementat în ultimii ani, Romtelecom a devenit o companie mai dinamică şi agilă, capabilă să livreze numeroase produse şi servicii inovative pe piaţa românească. Prin obţinerea recentă a certificării pentru serviciile administrate şi adăugarea, acum, a certificării Silver, Romtelecom are expertiza şi poziţia necesare pentru a implementa cu succes proiecte IT complexe”, a declarat Bogdan Constantinescu, Director General Cisco Romania.
Cisco asigură instrumentele, instruirea şi programele prin care să-şi ajute partenerii să crească, să se diferenţieze şi să fie profitabili.   În calitate de partener certificat Cisco Silver, Romtelecom a îndeplinit cerinţele necesare pentru a obţine un grad înalt de expertiză. În plus, Romtelecom a trebuit să integreze în ofertele sale serviciile Lifecycle Cisco şi să menţină un nivel înalt de satisfacţie a clienţilor, pe baza unor sondaje de opinie privind satisfacţia clienţilor realizate de o companie independentă. “Prin certificarea Silver recent obţinută şi specializările în comunicaţii unificate şi wireless LAN, Romtelecom a făcut o investiţie pentru a oferi soluţiile tehnologice integrate şi personalizate cerute de clienţi”, a adăugat Constantinescu.
Programul Cisco pentru Canalele de Revânzare asigură partenerilor instruirea necesară pentru obţinerea abilităţilor tehnice, de vânzări şi pentru serviciile Cisco Lifecycle şi verifică apoi aceste abilităţi printr-un audit efectuat de o companie terţă. Certificările ca partener Cisco pentru revânzare — Gold, Silver, Premier şi Select — reprezintă dovada dezvoltării unor vaste abilităţi în ceea ce priveşte tehnologiile de top şi capacitatea partenerilor de a oferi soluţii integrate de reţelistică. Din februarie 2009, Romtelecom deţine si certificarea Cisco Managed Services Channel Partner, dovedind încă o dată capacitatea de a oferi servicii de calitate cu valoare adăugată clienţilor companii. Romtelecom este primul operator din Europa Centrală şi de Est care obţine această certificare.

Comentarii

comentarii