Acasă Actualitate Rupt de drogat, i-a tăiat gâtul unei fete, cu cuterul

Rupt de drogat, i-a tăiat gâtul unei fete, cu cuterul

442
DISTRIBUIȚI

Boschetar criminali, la Timişoara
O tânără de 28 de ani din Timişoara a ajuns  la spital, miercuri dimineaţa. Fata a fost atacată din senin de un boschetar. Omul străzii a sărit pe ea şi i-a tăiat gâtul cu un cuter. Tânără îşi plimba câinele în zona Dacia din Timişoara. Aurolacul de 24 de ani a fost reţinut de poliţişti şi dus în faţa magistraţilor. Foarte probabil, acesta va fi judecat pentru tentativă de omor. Poliţiştii susţin că omul era atât de drogat încât nu se putea sta de vorbă cu el. Cu o zi înainte, o altă altercaţie, de data aceasta între doi oameni ai străzii, s-a terminat la fel de tragic. Victima, un bărbat de 49 de ani, a ajuns la spital cu gâtul tăiat. Agresorul nu a fost încă prins.

Prea drogat pentru a da explicaţii

Nici nu bănuia că moartea o pândeşte din umbră. Timişoreanca, ajunsă la un pas de moarte, a fost atacată de boschetar când a intrat printre câteva blocuri de pe strada Stelelor. Cu câteva minute înainte, aurolacul fusese dat afară dintr-un magazin de haine, aflat în zonă. Revoltat peste măsură, derbedeul şi-a descărcat nervii pe prima persoană care i-a ieşit în cale. Doi bărbaţi au sărit în ajutorul fetei şi l-au imobilizat pe omul fără căpătâi. „Agresorul era extrem de drogat, nu se putea discuta mai nimic cu el. Este vorba despre un om al străzii, care avea o adresă fictivă pe strada Gheorghe Doja din Timişoara. După audierile de la Secţia 4  Poliţie, acesta a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru tentativă de omor”, spune Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Timiş

Au înnebunit boschetarii ?

Un alt boschetar este căutat acum de poliţiştii timişoreni. Omul s-a certat, marţi, atât de tare cu un confrate încât a ajuns să-l înjunghie. Bărbatul de 49 de ani a fost transportat în stare gravă la spital. Altercaţia a avut loc tot dimineaţă, de această dată în apropierea Pieţei Iosefin, pe strada Tudor Vladimirescu. „Agresoul nu a fost încă prins. Nimeni nu-l cunoaşte şi nu ştie cine este. Victima a fost înjunghiată în zona gâtului. După examinarea medico-legală a victimei se va stabili încadrarea juridică a faptei”, ne-a spus Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Comentarii

comentarii