Acasă Actualitate S-a acționat, și în noaptea de duminică spre luni, cu utilaje pentru...

S-a acționat, și în noaptea de duminică spre luni, cu utilaje pentru împrăștierea materialului antiderapant prin Timișoara

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Primăriei Municipiului Timișoara transmit că, în noaptea de duminică spre luni, echipajele firmei Brantner au continuat acțiunile de împrăștiere a materialului antiderapant. Acțiunile s-au concentrat pe zona centrală, pe cele mai importante artere, dar și în stațiile de transport în comun.

„S-a acționat azi-noapte, de la ora 24, cu 5 utilaje în oraș pentru a împrăștia material antiderapant, pe o suprafață de 561.438 mp. S-au folosit 56 de tone de material antiderapant pe căile de acces de intrare/ieșire din oraș, în pasajul Michelangelo, pe bulevarde, poduri și pasarele, precum și în zona centrală. Cele 513 stații de transport în comun au fost de asemenea curățate”, transmit reprezentanții primăriei.

Primele pregătiri de iarnă, adaugă aceștia, au avut loc la finalul lunii noiembrie. Toți operatorii au confirmat atunci că sunt pregătiți pentru intervenție, în caz de ninsoare, și că dispun de cantitățile de material antiderapant și de utilajele necesare. În ultimele zile, ar mai fi fost împrăștiate zeci de tone de material antiderapant. În plus, sâmbătă, au fost scoase pe drumuri și nouă utilaje de deszăpezire.

Dacă sesizați probleme cu operațiunile de deszăpezire, puteți să le semnalați la dispeceratul Brantner, disponibil non-stop la următoarele numere: 0737/770527, 0356/401051, 0356/401052. De asemenea, puteți sesiza probleme și către Biroul Salubrizare, din cadrul primăriei la numărul 0256/408335, la următorul link https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/ (la secțiunea „Străzi și trotuare”) sau prin aplicația de sesizări. Cât despre poleiul, gheața sau zăpăda din fața locuințelor, firmelor sau sediilor instituțiilor, curățarea acestora este de datoria proprietarilor.

Comentarii

comentarii