Acasă Actualitate Șase cazuri de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia și opt...

Șase cazuri de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia și opt printre vietnamezii de la un abator din Timiș. Primele măsuri luate de autoritățile județene

1098
DISTRIBUIȚI

Prefectura județului Timiș aduce la cunoștință că în județul Timiș s-a ajuns la 600 de cazuri de COVID-19. Conform datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică, în acest moment, sunt internate 33 de persoane. Două focare importante sunt la Spitalul de Psihiatrie din Gătaia și la un abator din Timiș.

La Spitalul de Psihiatrie din Gătaia au fost confirmate 6 cazuri de infecție cu coronavirus, iar ancheta epidemiologică efectuată de Direcția de Sănătate Publică Timiș este în desfășurare, fiind recoltate peste 100 de probe de la personalul medical și pacienții spitalului.

La unitatea de procesare a cărnii, unde 8 angajaţi vietnamezi au fost contaminaţi cu coronavirus, este, de asemenea, în desfășurare ancheta epidemiologică a DSP. „Cei 8 angajați vietnamezi, împreună cu alti 60 de angajați din Vietnam, locuiau în spații locative puse la dispoziție de angajator. Cei 60 de angajați vietnamezi au fost izolați sub supraveghere timp de 14 zile. Despre acest caz a fost anunțat Centrul Național  pentru Coordonarea Interventiei în vederea informării Ambasadei Vietnamului din România”, transmit reprezentanții Prefecturii.

Comentarii

comentarii