Acasă Monden/Lifestyle Scandal monstru în club, cu înjurături ca la ușa cortului și lovituri...

Scandal monstru în club, cu înjurături ca la ușa cortului și lovituri ca-n ring, cu Brigitte și Năstase

1029
DISTRIBUIȚI

brigitte ilieBrigitte și Năstase au făcut megascandal în club și au reușit să șocheze lumea mondenă bucureșteană care, până miercuri seară, credea că le-a văzut pe toate. Cei doi soți, el fost tenisman de notorietate mondială, ea doar aleasa lui într-un moment amoros crucial, după despărțirea de Amalia, s-au încins la înjurături și bătaie, fără să mai conteze că au spectatori.
Dar s-o luăm cu începutul. Brigitte și Năstase păreau că ni le-au arătat pe toate, însă… Miercuri seară, bruneta și-a deschis un magazin. La inaugurare a participat și fostul tenisman care, ca la mai toate evenimentele importante din viața lui, a venit îmbrăcat în costumul de general. Nasty s-a comportat atât de firesc încât anunțul soției a lăsat pe toată lumea mască și a eclipsat complet motivul micii adunări mondene de mall: ”Eu și Năstase nu mai suntem împreună. Am plecat de acasă de o lună. Mi-a zis: Brigitte, vreau să pleci din casă”. Buuun!
Imediat după inaugurare, Ilie Năstase a poposit într-unul dintre cele mai frecventate localuri din zona de nord a Capitalei, pentru un after-party. Potrivit martorilor, fostul sportiv avea un chef nebun de distracție după ce se cinstise cu câteva pahare de șampanie, tratație de care avusese parte și soția, la evenimentul ei. Înconjurat de Anamaria Prodan, Denisa Nechifor și amicele lor, Nasty s-a pus pe petrecut. Și a petrecut până când i-a ieșit pe nas…
În jurul orei 22.00, în local a apărut Brigitte, schimbată de haine și reîmprospătată, dar nu pusă pe chefuială, ci pe scandal.
Și să vedem ce ne-au povestit martorii cărora nici noaptea de somn ce a urmat nu le-a sters șocul…
”Brigitte a trântit geanta pe masă și, fără nicio introducere a început să țipe la Ilie. Îi striga obsesiv că de ce a trecuit să meragă el la evenimentul ei îmbrăcat în ”sereist” (n.r. aparent făcea referire la costumul de general), că nu degeaba s-a chinuit ea să iasă în evidență cu rochia ei Prada, că i-a luat fața și nu e OK, că rea evenimentul ei, magazinul ei. Și a început circul, și panarama. Din sărăcio, împuțitule, idiotule nu l-a scos, dar nici el nu s-a lăsat mai prejos. În cele din urmă a realizat penibilul situației și a plecat. S-a întors pentru un minut că, probabil uitese să-i salute pe cei de la masă, și atât i-a trebuit… Brigitte a început să-l drăcuie, să-l îmbrâncească până și-a pierdut și el cumpătul și i-a strigat că are silicon în loc de creier. Apoi, a făcut stânga împrejur și a plecat din nou. Ea a alergat după el și l-a prins în parcare și să te ții! Au început să se înjure ca la ușa cortului, s-au lovit, s-au scuipat. Dumnezeule! Așa ceva nu cred că a văzut vreunul dintre cei adunați să urmărească circul”, ne-a relatat în detaliu un martor ocular.
În timp ce mulți se chinuie să explice stilul lor de a se iubi, Năstase și soția lui îi bagă tot mai mult în ceață.
După scandalul monstruos produs cu martori, în loc să rupă orice legătură, Năstase și Brigitte au încheiat seara împreună… Alți martori ne-au dezvăluit faptul că, din parcarea transformată în câmp de luptă, doamna Năstase a mers la petrecerea de deschidere a Nuba Cafe, în Dorobanți, împreuna cu sora sa, iar acolo a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Ilie.
”I-a zis să se schimbe de costumul de general care parcă o obseda și să vină după ea. Iar el s-a dus”, ne-a spus un alt martor șocat.
Sursa: libertatea.ro

Comentarii

comentarii