Acasă Eveniment Scandal pe stradă după ce un bărbat și-a surprins soția și amantul...

Scandal pe stradă după ce un bărbat și-a surprins soția și amantul în timp ce urcau într-un taxi – Video

2435
DISTRIBUIȚI

Vineri seara, în jurul orei 20.00 Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad a fost sesizat, prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, că în zona Boul Roșu este în desfășurare un scandal între mai multe persoane. Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu a plecat de urgență la adresa indicată și împreună cu un echipaj de poliție locală au intervenit în aplanarea conflictului între doi bărbați și o femeie.

Având în vedere faptul că unul dintre bărbați necesita de urgență îngrijiri medicale de specialitate, jandarmii au solicitat un echipaj de ambulanță.

„În urma verificărilor preliminare efectuate s-a constatat faptul că, femeia împreună cu unul dintre bărbați, intenționau să urce intr-un taximetru, moment în care au fost observați de soțul femeii. Acesta a deschis ușa autoturismului și a început să-l lovească pe celălalt bărbat cu pumnii și picioarele, provocându-i mai multe răni. Celălalt bărbat a răspuns atacului, iar la un moment dat a spart cu piciorul parbrizul autoturismului. Pe numele celor doi bărbați jandarmii au întocmit în parte, actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe și distrugere”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, plt. adj. Dan Monoranu.

Victima a fost internată la Spitalul Județean Arad. În continuare polițiștii vor efectua cercetări în acest caz.

Comentarii

comentarii