Acasă Actualitate Scandaluri pe linie la Primăria Giroc…

Scandaluri pe linie la Primăria Giroc…

373
DISTRIBUIȚI

La Giroc e râcă şi printre morminte

Şedinţă de consiliu local cu peripeţii în comuna Giroc, situată la doi paşi de Timişoara. Consilierii locali au fost nevoiţi ca înaintea punctelor de pe ordinea de zi să asculte o mulţime de nemulţumiţi. Fiecare cu probleme diferite. Un preot ortodox şi doi neoprotestanţi au încercat să câştige bunăvoinţa consilierilor locali pentru a fi favorizaţi la înmormântări. Primarul de Giroc, Ionel Toma a fost şi el ţinta atacurilor. Opozantul – un medic veterinar dat afară din cabinet. Mai mulţi consilieri locali atât din rândul actualei puteri, dar şi din opoziţie s-au declarat deranjaţi că presa a participat la şedinţa de consiliu local de la Giroc.

Cartier ca în evul mediu, şi ceartă pentru morminte

Mihăiţă Beşlia un medic veterinar din Giroc a ameninţat luni, că va da consiliul local în judecată. Asta după ce a fost scos abuziv, spune el, din două spaţii, unul chiar în cadrul primăriei. Beşlia a acuzat chiar un complot pe relaţia primarul Ionel Toma – consilierul local Ioan Pădeanu, şi el medic veterinar. Alt caz, altă enormitate, în comuna timişeană Giroc. Reprezentantul girocenilor din cartierul rezidenţial a scos la lumină alte câteva situaţii ilare din cartierul unde porcii au început să mânânce izolaţia blocurilor. Probabil cea mai bogată comună din Timiş, Girocul are un cartier nou de blocuri unde nu există canalizare, iar iluminatul public este doar un vis frumos. Aici câinii vagabonzi, caii şi chiar porcii îşi fac de cap. Primarul Ionel Toma a promis că va aloca bani pentru iluminatul stradal în 2011. Tot el susţine că nu era obligat să facă acest lucru, sarcina fiind a dezvltatorului imobiliar din zonă.
La Giroc este râcă şi între religii. Deşi au vrut să pară extrem de pioşi, un preot ortodox şi doi slujitori neoprotestanţi le-au dat bătăi de cap consilierilor de la Giroc. Fiecare dintre slujitorii religioşi vor teren preferenţial pentru a-şi îngropa morţii. Ortodocşii nu sunt prea fericiţi că între mormintele lor şi cele ale neoprotestanţilor nu este loc suficient. Vom reveni cu detalii despre fiecare dintre cele trei probleme ciudate ajunse pe masa consilierilor din Giroc.
 

Comentarii

comentarii