Acasă Eveniment Scene de groază într-un supermarket. Un agent de pază a fost bătut...

Scene de groază într-un supermarket. Un agent de pază a fost bătut crunt de un tânăr de 19 ani

696
DISTRIBUIȚI

Un agent de pază de la un supermarket din Deva a fost snopit în bătaie de un tânăr şi lăsat într-o baltă de sânge. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Conflictul a pornit după ce agentul de pază ar fi recunoscut în magazin o femeie care ar fi încercat în trecut să sustragă produse din magazin și i s-a adresat acesteia. Tânăra s-ar fi plâns unei rude, care a venit în magazin și l-a lovit cu pumnii pe paznic. Ulterior, agresor a fost depistat, în persoana unui tânăr de 19 ani, care a şi fost arestat.

“Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în urma căreia au depistat şi au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva, cu privire la care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor, poliţiştii stabilit că tânărul, în timp ce se afla în incinta unui magazin din municipiul Deva, l-a lovit cu pumnii pe agentul de pază al magazinului. Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu.

Comentarii

comentarii