Acasă Actualitate Schimbări în structura de conducere Fornetti România

Schimbări în structura de conducere Fornetti România

DISTRIBUIȚI

După 4 ani în care a condus Fornetti România din postura de Director General, Szasz Jozsef se îndreaptă către noi oportunități profesionale.  Jozsef s-a alăturat Fornetti la 15 martie 2019 și a gestionat și susținut investițiile de modernizare în fabrică și a contribuit la funcționarea Fornetti cu o eficiență în continuă creștere. Sunt foarte emoționat, dar mândru de acest moment. Coordonarea Fornetti România a fost o provocare pe care, sper, am dus-o la final cu succes, iar rezultatele financiare și investițiile făcute sunt o mărturie a acestui fapt. Mă îndrept către noi provocări, Fornetti fiind un capitol frumos din activitatea mea profesională, a declarat Szasz.

Poziția de Managing Director în cadrul Fornetti România este ocupată, începând cu data de 4 mai 2023, de Martin Udvarev. Născut în Budapesta, Martin a trăit ultimii 20 de ani în Bulgaria unde a și condus cu succes compania Fornetti din acea țară, timp de 17 ani. Activitatea sa îndelungată în cadrul grupului Fornetti, cunoașterea excelentă a brandului și a viziunii, abilitățile de management și interecțiunile cu personalul din România au fost printre factorii hotărâtori în numirea sa în cea mai înaltă poziție de conducere.  Mă onorează această numire și încrederea acordată. După aproape 20 de ani petrecuți la Fornetti Bulgaria, o companie mică acolo, dar de succes, preluarea Fornetti România a venit oarecum normal, însă cu foarte multă responsabilitate. Aici voi coordona aproape 500 de angajați, peste 800 de magazine de franciză, prezență a brandului  în toate magazinele de retail, departamente  diverse si producție extrem de mare. Fornetti este numărul 1 în materie de patiserie în România și împreună cu echipa de conducere dorim să o păstrăm pe acea poziție pentru cât mai mult timp, a susținut dl. Udvarev.

 Martin va fi sprijinit în funcția de director general Fornetti România de Gyöngyike Sinescu, actualmente director financiar al companiei și Gabriel Voin, director comercial. Cei doi își vor păstra funcțiile și echipele din subordine, iar în paralel, vor fi Directori Adjuncți, cu puteri egale.

Sunt convins că această echipă de trei este cheia succesului pentru Fornetti în următorii ani. Atât domnul Voin cât și doamna Sinescu fac parte din Fornetti România de mai bine de 15 ani, deci sunt parte din familie și au creat legături strânse cu toți angajații. Experiența de management a lui Martin și abilitățile de coordonare vin să sprijine cunoștințele celor doi, iar eu personal, cred cu tărie în noua echipă de management din România, a declarat Attila Banhidi, Director General Fornetti Group.

 

Comentarii

comentarii