Acasă Actualitate Școala Gimnazială Nr. 27 din Timișoara a obținut locul 1 la etapa...

Școala Gimnazială Nr. 27 din Timișoara a obținut locul 1 la etapa județeană de fotbal fete U8

DISTRIBUIȚI
„Cupa Tymbark Junior”, ediția 2024, etapa județeană de Fotbal fete – U8 ani (categoria de vârstă 8 ani), s-a desfășurat pe baza „Mircea Chivu” din Reșița, în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. 
 
Reprezentantele județelor Timiș, Caraș-Severin și Alba au creat un spectacol fotbalistic impresionant, oferind momente memorabile în Valea Domanului.
Judeţul Timiş a fost reprezentat de echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale Nr. 27 din Timişoara. Micuțele fotbaliste au câștigat detașat toate meciurile adjudecându-și titlul de campioană interjudețeană, fetele fiind campioanele en-titre.
 
 
„Desi am început ziua competițională cu un număr fix de jucătoare, neavând nici o rezervă, am sperat ca fetele să nu se accidenteze și să reușească să mențină turate motoarele la capacitate maximă în fiecare moment al jocului. Din nou au dat dovadă de seriozitate, ambiție, devotament, muncă și talent, iar finalul ne-a surprins din nou pe podium, așa cum am și sperat, pe locul I. A fost o experiență placută, un nou moment unic pentru fete, o șansă de a demonstra tuturor pasionaților de fotbal că și fetele pot avea un joc la superlative”, a declarat profesorul Bogdan Andriucă. 
 
Eleva Daria Bar a marcat 14 din cele 16 goluri, primind astfel titlul de „cel mai tehnic jucător al turneului” . 
 
Echipa “Generala 27” a fost compusă din elevele Daria Bar, Andreea Ișfan, Alexandra Frunză, Alessia Butura, Loana Amarandei, Raisa Petrovici, Sonia Ignea, Ștefania Bologa și Raisa Giuvelic, fiind susţinute de pe margine de profesorul Bogdan Andriucă. 

Comentarii

comentarii