Acasă Actualitate Se dă adunarea bicicliștilor! A șasea tură bănățeană, marca Verde pentru Biciclete

Se dă adunarea bicicliștilor! A șasea tură bănățeană, marca Verde pentru Biciclete

233
DISTRIBUIȚI

FB IMG 1474277326228

Verde pentru Biciclete organizează sâmbătă, 24 septembrie 2016, cea de-a şasea tură bănățeană din acest an.

Locul de întâlnire este stația de autobuz de la AEM, ora 09:00.

 

„Îi invităm pe toţi bicicliștii să ne însoţească de la ora 09:30 pe traseul: AEM – Urseni – Moșnița Nouă – Moșnița Veche – Bucovăț – Bazoşu Nou (Parcul Dendrologic) – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 50-60 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 6 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz. Va fi o tură cu grad de dificultate mediu. Recomandăm participarea bicicliștilor cu antrenament, experiență și cu o stare de sănătate bună”, transmit reprezentanții VpB.
Este un traseu accesibil tuturor tipurilor de biciclete, însă corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştiide protectie şi/sau a vestei reflectorizante. Participanții să aibă la purtător obligatoriu camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci, protecție solară, mâncare și apă.
Această tură bănățeană este ultima dintr-o serie de 6 care au loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen desfășurându-se în 2009.
“Verde pentru biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

Comentarii

comentarii