Acasă Actualitate Se redeschide spitalul de campanie pentru cazurile de Covid de pe Stadionul...

Se redeschide spitalul de campanie pentru cazurile de Covid de pe Stadionul CFR din Timişoara, Numărul îmbolnăvirilor, în creştere

DISTRIBUIȚI

Prefectul judeţului Timiş, Mihai Ritivoiu (PSD), a solicitat redeschiderea Spitalul modular de campanie pentru cazurile de Covid de pe Stadionul CFR din Timişoara, din cauza numărului tot mai mare de îmbolnăviri din ultimele zile. 

“Numărul zilnic de cazuri pozitive de Covid-19 în Timiş este de zece ori mai mare faţă de acum o lun= (300 faţă de 30). Am solicitat Spitalului Militar să redeschidă unitatea medicală modulară de la Stadionul CFR începând cu 01 august, iar celorlalte spitale să operaţionalizeze paturile Covid-19. Situaţia nu este critică, însă am început să primim cazuri din alte judeţe, iar paza bună trece primejdia rea”, a transmis Mihai Ritivoiu.

Miercuri, în Timiş, potrivit celei mai recente raportari, au fost depistate 305 cazuri noi de îmbolnăviri cu COVID-19. Rata de infectare, în Timiş este 2,06. Sunt 54 de pacienţi internaţi în spitale, dintre care 12 sunt în secţiile ATI.

Comentarii

comentarii