Acasă Actualitate Şeful CJ Timiş, mesaj pentru timişeni: ”Staţi acasă!” – Video

Şeful CJ Timiş, mesaj pentru timişeni: ”Staţi acasă!” – Video

2484
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, face din nou un apel către locuitorii judeţului. Printr-un mesaj video, el le cere oamenilor să rămână acasă. De asemenea, el cere solidaritate din partea cetăţenilor: „Nu lăsăm pe nimeni în urmă!”

„Dragi timișeni, Trebuie să dăm, încă o dată, un exemplu de curaj și solidaritate. Să fim uniți și să ne ajutăm, indiferent de vârstă, categorie socială sau profesională, etnie, religie sau opțiune politică. Fiecare dintre noi e important. Fiecare dintre noi poate ajuta. Fiecare dintre noi contează. Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Trebuie să ne unim forțele și să ne folosim toată știința și energia, ca să-i ajutăm pe cei vulnerabili, pe cei în vârstă sau bolnavi, să-i protejăm și să-i sprijinim până trecem cu bine această peste această încercare”, anunţă Dobra.

El le cere concetăţenilor să rămână în casă, de asemenea, nu uită să mulţumească medicilor şi celor din Ministerul de Interne, pentru efortul lor în lupta cu coronavirusul.

„Cum facem asta? În primul rând, stați în casă. Doar așa putem încetini răspândirea virusului și evita o tragedie. Trebuie să le fim recunoscători celor care și astăzi sunt în prima linie a luptei cu pandemia, celor care sunt în sistemul de sănătate şi din structurile Ministerului de Interne. Mulțumim! Ne salvați! Respect celor care munesc în transporturi, comerț și curierat pentru ca noi să avem tot ceea ce ne trebuie. Mulțumim! Sunt convins că împreună vom depăși orice obstacol. Avem încredere că totul va fi bine, însă, cât de repede se va întâmpla asta, depinde și de noi”, a mai subliniat Călin Dobra.

Fiecare dintre noi e important. Fiecare dintre noi poate ajuta. Fiecare dintre noi contează. Împreună reușim! STAȚI ACASĂ!#totulvafibine

Publicată de Călin Dobra pe Luni, 23 martie 2020

Comentarii

comentarii