Acasă Politica Show la lansarea candidaţilor PP-DD de la Timişoara

Show la lansarea candidaţilor PP-DD de la Timişoara

365
DISTRIBUIȚI

FOTO

Spectacol total, duminică, la lansarea candidaţilor PP-DD, la Timişoara. Sala Filarmonicii din Timişoara a fost aproape plină la prezentarea a 12 dintre cei 14 candidaţi ai Partidului Poporului – Dan Diaconescu. În deschidere, simpatizanţii PP-DD s-au distrat cu trupa umoristică OZN, finalul fiind unul apoteotic, cu flori, focuri de artificii, pupături şi strângeri de mână. Domnul Dan a lipsit de la lansarea de la Timişoara.

În lipsa lui, candidaţii din Timiş au fost lansaţi  de Simona Man, preşedintele PP-DD, şi Florentina Gherghiceanu, preşedintele tineretului PP-DD.

Dugulescu: „Politica e murdară pentru că e făcută de oameni murdari”

 Pe parcursul a aproximativ două ore, membrii şi susţinătorii PP-DD au auzit promisiuni, ameninţări crunte la adresa adversarilor politici şi discursurile candidaţilor la alegerile parlamentare din 9 decembrie. De departe s-a cunoscut că mulţi dintre candidaţii domnului Dan din Timiş sunt… virgini în ale politicii. Discursurile consistente au venit, se putea altfel?, de la singurii deputaţi în funcţie, care, în decembrie, vor candida pentru PP-DD: Maria Barna şi Marius Dugulescu. „În urmă cu patru ani, stăteam pe această scenă cu o echipă (n.r. – PD-L) în care credeam. S-au făcut atunci multe promisiuni. Am intrat în politică însufleţit de un singur gând, că politica este murdară pentru că este făcută de oameni murdari. Discursul meu de campanie a plăcut acelei echipe: vorbeam de cinste, de corectitudine şi de păstrarea legăturii cu oamenii. Când au văzut că şi după campanie insist pe aceste idei, au schimbat placa. Singurul lucru pe care mi-l doresc este să rămân aproape de oameni”, a spus Dugulescu. Pastorul baptist ce candidează pe Colegiul III Deputaţi Timişoara a ridicat efectiv sala în picioare.

Femeile schimbă lumea!

A urmat la cuvânt celălalt nume greu al PP-DD, deputatul Maria Barna, candidatul pe Colegiul IV Deputaţi – Timişoara. Cu un slogan simplu şi cu lipici la electorat: „Femeile schimbă lumea!”, Barna a rupt şi ea ropote de aplauze. „Partidul Poporului oferă şanse femeilor. Împreună cu domnul Dugulescu am făcut demersuri pentru ca această sală să nu ajungă pe mâna mafiei roşii sau portocalii. L-am convins pe ministrul Apărării să cedeze o clădire pentru Muzeul Revoluţiei şi un alt spaţiu pentru un bloc pentru oamenii necăjiţi. Îl rog pe domnul primar al Timişoarei să facă coşul pensionarului, să facă acele magazine în care necăjiţii şi pensionarii să poată cumpăra produse ieftine. Mă uit la panourile electorale din care ne rânjesc candidaţii PSD şi ARD şi mă mir de unde au aceşti oameni atâţia bani pentru o campanie opulentă. Forţa sunteţi voi, învingem împreună!”, a spus Maria Barna.  

Zi specială pentru lansare 

Liderul PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, este convins că lansarea candidaţilor a avut loc într-o zi cu totul şi cu totul specială. Evenimentul a a vut loc pe 11.11. 2012, de la ora 11. Este şi ziua în care este sărbătorit Sfântul Mina – protectorul păgubiţilor. „Este o zi cu totul specială. Cei cu care ne vom lupta nu au nici Dumnezeu şi nici nu vor lupta cu arme corecte. Vom avea răniţi, dar vom avea şi învingători. Este 11.11. Vine Apocalipsa, dar nu pentru noi, ci pentru cei care au făcut până acum politică. Pentru noi va începe schimbarea şi o eră de noi speranţe”, a spus Adrian Diaconu, candidatul PP-DD pe Colegiul VIII Deputaţi.
 

{vsig}galerie/lansare ppdd{/vsig}

Comentarii

comentarii