Acasă Eveniment Sinucidere la Spitalul Județean Arad. Un angajat s-a aruncat în gol de...

Sinucidere la Spitalul Județean Arad. Un angajat s-a aruncat în gol de la etajul 5

DISTRIBUIȚI

Momente dramatice la Spitalul Clinic Județean Arad. Un angajat al unității medicale, în vârstă de 43 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul cinci. Din nefericire, nu bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Impactul cu solul a fost unul foarte puternic, iar bărbatul a decedat pe loc. “Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru colegul nostru, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe confirmând decesul. Ne pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată”, a declarat Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad.

“O veste tragică a îndurerat comunitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, după ce în urmă cu mai puțin de o oră, un coleg de-al nostru, în vârstă de 43 de ani, inginer la Serviciul Tehnic, a recurs la un gest extrem, aruncându-se de la etajul V al clădirii principale a SCJU Arad. Medicii au inițiat de urgență manevrele de resuscitare dar, din păcate, viața colegului nostru nu a mai putut fi salvată.

Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndurerate”, au transmis reprezentanții spitalului.

Comentarii

comentarii