Acasă Eveniment Șoc în justiția din Timișoara. Procurorul Tamas Schiffbeck s-a sinucis

Șoc în justiția din Timișoara. Procurorul Tamas Schiffbeck s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

Procurorul Tamas Schiffbeck s-a sinucis în urmă cu câteva minute. Procurorul de la DNA Timișoara s-a aruncat de la etajul șase al clădirii care găzduiește sediul instituție. Schiffbeck a fost șeful DNA Timișoara până în anul 2015.

Procurorul a venit la serviciu de dimineață, a vorbit cu colegii și a intrat în biroul său. După câteva minute a deschis geamul, forțând și s-a aruncat.

“Poliţia a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 8,20, că în stradă este căzut corpul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, apelul s-a confirmat. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, au declarat vineri, pentru AGERPRES, surse din IPJ Timiş.

Potrivit România TV, conducerea DNA central a susținut că procurorul care și-a luat viaţa vineri dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției, magistratul neavând niciun dosar deschis pe numele său.

Deocamdată nu se ştie ce l-a împins la acest gest. Conducerea DNA central susține că procurorul care și-a luat viaţa vineri dimineață nu avea probleme disciplinare privind activitatea sa în cadrul instituției.

Tamas Schiffbeck avea 48 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Comentarii

comentarii