Acasă National Șomerii schimbă carnetul de șomaj cu Cardul Profesional European

Șomerii schimbă carnetul de șomaj cu Cardul Profesional European

DISTRIBUIȚI

Cardul Profesional European este destinat somerilor si tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă și reprezintă o alternativă modernă la cel încă utilizat, si anume carnetul de somer, informează Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM). 

Cardul Profesional European este destinat somerilor si tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în evidenţele ANOFM.

”Totodată, ca purtator de informații, Cardul Profesional European este un instrument inovativ care se va putea constitui ca o alternativă modernă la cel încă utilizat, si anume carnetul de somer”, informează ANOFM.

Cardurile se emit gratuit, la sediile ANOFM (județene, locale) și sunt înmânate persoanelor în căutarea unui loc de muncă imediat după înregistrarea în sistem. Cardul Profesional European este emis de către Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, în continuarea proiectului european „Cardul Profesional European – soluţie europeană în căutarea unui loc de muncă.

Comentarii

comentarii