Acasă Actualitate Sorin Munteanu a primit validarea pentru a candida la un nou mandat...

Sorin Munteanu a primit validarea pentru a candida la un nou mandat în funcția de primar al Buziașului

DISTRIBUIȚI

Vineri, în cadrul ședinței CDJ al PNL Timiș, Sorin Munteanu, edilul în funcție, a primit validarea pentru a candida la un nou mandat în funcția de primar al orașului Buziaș!

Sorin Munteanu a declarat că aceasta validare reprezintă un pas important în drumul către continuarea dezvoltării Buziașului și mulțumește echipei cu care a activat cu succes până acum.

“În acest moment, doresc să adresez mulțumiri echipei PNL Buziaș, domnului viceprimar – Cristian Cîndea, pentru susținere și încredere. Este echipa noastră, care a demonstrat că prin unitate și implicare se pot realiza schimbări semnificative în beneficiul tuturor locuitorilor”.

Sorin Munteanu a mai subliniat că realizările de până acum se datorează colegilor din primărie, cât și parteneriatului strâns cu cetățenii.

“Prin implicarea lor activă și sprijinul lor constant, am putut duce la bun sfârșit numeroase proiecte importante pentru comunitatea noastră.

În următorii patru ani, ne propunem să ducem mai departe această colaborare, ascultând și răspunzând nevoilor și preocupărilor acestei comunități.

Ca și până acum, vom continua să construim prin consolidarea infrastructurii, promovarea unei economii locale sustenabile și prin dezvoltarea de programe și inițiative care să sprijine toate categoriile de cetățeni din Buziaș, Bacova și Silagiu!”, este mesajul edilului Sorin Munteanu.

Comentarii

comentarii