Acasă Monden/Lifestyle Sprider Stores: Reduceri de până la 40% pentru colecţia de primăvară

Sprider Stores: Reduceri de până la 40% pentru colecţia de primăvară

768
DISTRIBUIȚI

Până în luna mai, Sprider Stores îşi întâmpină clienţii cu reduceri de până la 40% pentru colecţia de primăvară 2010. Reducerile sunt valabile în reţeaua magazinelor din toata ţara şi aplicabile colecţiilor în limita stocurilor disponibile.
Materialul-vedeta al sezonului de primăvară-vară 2010 este denimul, prezent în magazinele Sprider Stores cu peste 30 de modele diferite de jeanşi, geci şi veste, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi. Sezonul acesta, jeanşii cu croiala boyfriend sau salvar nu ar trebui sa lipsească din garderoba oricărei femei. Preţul pentru o pereche de jeanşi variază între 79 şi 120 de lei.
Alături de aceştia, Sprider Stores propune pantaloni largi şi vaporoşi, pantaloni conici cu lungime până la gleznă, precum şi o varietate de rochii, în lungimi, materiale şi inspiraţii diferite. Rochiile sezonului sunt vaporoase, propun combinaţii îndrăzneţe, cu modele florale, la preţuri între 80 şi 100 de lei. De asemenea, se poartă rochiile fără bretele, care accentuează linia umerilor şi subţiază silueta.
Pentru zilele însorite de primăvară, bărbaţii pot alege dintr-o multitudine de modele de tricouri, intr-o gamă foarte mare de culori, la preţuri de până la 50 de lei. Acum este momentul potrivit şi pentru achiziţionarea unui nou costum pentru birou, având in vedere că preţurile reduse nu depăşesc 200 lei.
De asemenea, magazinele Sprider Stores oferă reduceri de până la 40% şi pentru accesorii. Curelele din noua colecţie subliniază talia, în vreme ce pantofii şi sandalele se înalţă pe tocuri mai puţin periculoase decât cele din sezonul anterior. Doritorii îşi pot mări şi colecţiile de genţi, berete sau eşarfe, care sunt disponibile la aceleaşi preturi accesibile.

Comentarii

comentarii