Acasă Actualitate „Săptămâna Calităţii Timişorene” – în plină desfăşurare

„Săptămâna Calităţii Timişorene” – în plină desfăşurare

398
DISTRIBUIȚI
Cea de-a X-a ediţie a Săptămânii Calităţii Timişorene a debutat luni, 8 noiembrie, cu deschiderea ce a avut loc în Sala de Consiliu a Primăriei Timişoara. Având tema „Ieşirea din criză prin calitate”, Săptămâna Calităţii Timişorene se desfăşoară în perioada 8-12 noiembrie şi găzduieşte simpozioane, mese rotunde, conferinţe şi seminarii pe tema calităţii. Evenimentele sunt organizate de Filiala Timiş a Asociaţiei Generale a Inginerilor din România şi Primăria Timişoara, în colaborare cu Universitatea Politehnica, Universitatea Ioan Slavici, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului şi Asociaţia Profesională de Drumuri şi Poduri – Filiala Banat.

 

Programul evenimentelor
 
Luni, după deschiderea de la ora 12, a avut loc Simpozionul “Horticultura contemporană între eficienţă şi calitate”, de la ora 14, la USAMVB, apoi, de la ora 17, Masa rotundă “Îmbunătăţirea calităţii în construcţii prin utilizarea unor metode eficiente de organizare”, la UPT şi, de la aceeaşi oră, Conferinţa “Managementul calităţii învăţământului superior în România şi în Ungaria, la Universitatea Ioan Slavici. 
Marţi, evenimentele debutează cu Masa rotundă “Soluţii sustenabile pentru proiectarea şi realizarea infrastructurii rutiere”, de la ora 11, la Facultatea de Construcţii a UPT, continuând, de la ora 12, cu Masa rotundă “Calitatea apei şi viaţa”, la Direcţia Apelor Banat, cu Masa rotundă “Energiile regenerabile şi calitatea vieţii”, la UPT, apoi cu Masă rotundă “Calitatea instalaţiilor în construcţii”, la SC Invest SA, de la ora 15 şi se va încheia cu o Sesiune de referate doctoranzi, la Facultatea de Mecanică a UPT, de la ora 16. 
Miercuri, ziua este deschisă la ora 10, cu Simpozionul “Rolul inovării în creşterea calităţii produselor şi proceselor”, la ADR Vest, continuând cu Simpozionul “Calitatea produselor şi proceselor mecanice”, de la ora 12, la Facultatea de Mecanică a UPT, cu Masa rotundă “Calitatea serviciilor – un atu al afacerilor în perioada de criză”, de la ora 13, la SC Aquatim SA şi se va încheia cu evenimentul Calitatea alimentaţiei – factor important în păstrarea sănătăţii, de la ora 14, la Facultatea de Agricultură a USAMVB. 
Joi, 11 noiembrie, de la ora 12, Simpozionul “Calitatea în agricultură – o provocare europeană” deschide ziua, la USAMVB. De la ora 13, la CCIAT, are loc Masa rotundă “Calitatea şi competitivitatea produselor integrale din Banat”, urmată de Simpozionul “Calitatea produselor şi serviciilor”, de la ora 14.30, la Facultatea de Chimie a UPT, de Masa rotundă “Calitatea educaţiei, calitatea mediului”, ce are loc de la ora 16 în acelaşi loc şi de Masa rotundă “Probleme tehnico-economice în derularea proiectelor FIDIC – GALBEN România, de la ora 16, la PORR (în clădirea IPROTIM). 
Vineri, de la ora 10, la SC Prompt SA are loc Masa rotundă “Managementul proiectelor prin prisma ISO 9001/2008, iar de la ora 11, în acelaşi loc, Simpozionul “Calitatea prin încercări şi rezistenţa materialelor”. Săptămâna Calităţii Timişorene se încheie cu a 12-a Conferinţă Naţională de Construcţii Metalice, ce are loc vineri şi  sâmbătă, la Facultatea de Construcţii a UPT.

Comentarii

comentarii