Acasă Actualitate Stație de carburanți din Timișoara, fără autorizație de mediu, închisă de Poliția...

Stație de carburanți din Timișoara, fără autorizație de mediu, închisă de Poliția Locală

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au efectuat, în cursul zilei de astăzi, verificări la o stație Peco pentru a stabili dacă se respectă măsură impusă în urma controlului din data de 23 noiembrie.

În cursul zilei de joi polițiștii locali au constatat că pe Strada Romulus nr. 54 funcționează stația Peco aparținând SC Baril Forte SRL, care desfășoară activitatea de comerț cu amănuntul în magazin specializat al combustibililor pentru autovehicule, conform Cod CAEN 4730, fără să fi obținut acte de reglementare obligatorii pentru activitatea desfășurată, respectiv Autorizația de Mediu.

În data de 27.11.2023, s-a prezentat la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara reprezentantul legal al societății cu documentele solicitate la data controlului, iar pentru aspectul constatat societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 50.000 lei și s-a dispus ca măsură complementară interzicerea funcționării în vederea respectării articolului 14 din OUG 195/2005 privind protecția mediului. La verificările de astăzi s-a constatat că societatea a sistat activitatea.

Comentarii

comentarii