Acasă Actualitate Studenţii liberali au făcut dezbatere publică în loc să iasă la mici...

Studenţii liberali au făcut dezbatere publică în loc să iasă la mici şi bere

DISTRIBUIȚI

Dacă 1 Mai e Ziua Muncii, când toţi oamenii ies la soare şi iarbă verde, atunci 2 Mai e Ziua Tineretului, când vine rândul celor cu mai puţini ani la activ să se distreze sau să organizeze evenimente destinate lor. Clubul Studenţesc Liberal Timiş a organizat, de Ziua Tineretului, Delegaţia Permanentă CSL la Timişoara. La acest eveniment au participat reprezentanţii cluburilor studenţeşti liberale din toate centrele universitare din ţară, fiind în total peste 70 de participanţi.
Gazde au fost senatorul Nicolae Robu şi Grigore Grigoriu – preşedintele CSL Timiş. În timpul discuţiilor s-a subliniat importanţa pe care o au tinerii în PNL.
De altfel, primul preşedinte al CSL este actualul europarlamentar Cristian Buşoi, care şi acum candidează de pe un loc eligibil la alegerile europarlamentare ce vor veni.
Studenţii liberali au sărbătorit o altfel de zi a tineretului. Nu au scos micii şi berea la înaintare, ci au făcut o dezbatere publică, unde au invitat fiecare tânăr doritor.
La eveniment a participat chiar Cristian Buşoi, care, pe lângă europarlamentar şi candidat la europarlamentare, este şi preşedintele PNL Timiş.
Au discutat despre problemele reale ale tinerilor şi conştientizarea modului în care deciziile europene ne afectează viaţa de zi cu zi.

Comentarii

comentarii