Acasă Eveniment Superman şi Batman – modele pentru studenţi, la Timişoara

Superman şi Batman – modele pentru studenţi, la Timişoara

656
DISTRIBUIȚI

Bobocii din Universitatea de Vest din Timişoara sunt atraşi să intre în organizaţiile studenţeşti prin intermediul supereroilor. Superman sau Batman sunt reprezentaţi în ipostaze de studenţi debutanţi, în afişele Organizaţiei Studenţilor din Universitatea de Vest. Campania de recrutare a OSUT se încheie vineri. Sub sloganul „Fii şi tu superou! Hai în OSUT!” şi prin intermediul unor eroi sau maxime orginale, OSUT pare să-i fi convins pe mulţi dintre actualii boboci.

S-au înghesuit să fie supereroi

Rezultatele finale ale campanie de recrutare care durează 10 zile vor fi aflate pe 16 octombrie. Liderii studenţilor sunt însă mulţumiţi de numărul mare de studenţi care au bătut până acum la uşa organizaţiei. Rezultatele finale se vor afla după o serie de interviuri cu studenţii care au ales să devină „osutişti”. 
“Campania de recrutare de anul acesta se pliază foarte mult pe imaginea adoptată de OSUT  în rândul studenţilor şi a pornit de la ideea de  student supererou, student descurcăreţ, idee prezentă şi în Ghidul Bobocului. Dacă intri în OSUT, eşti mai mult decât un student normal care merge la cursuri şi mai iese cu prietenii din când în când, în OSUT poţi deveni un superstudent, ai ocazia să te exprimi, să fii creativ, să încerci să găseşti soluţii la problemele celorlalţi studenţi, să aduci o schimbare, să te implici”, spune Nada Coici, purtător de cuvânt al OSUT. La urma urmei, asta înseamnă viaţa de student.
 
„Terapie pe cord deschis”
Până în momentul de faţă, peste 150 de studenţi au completat formularul de înscriere în OSUT. Studenţii nu au fost momiţi doar cu imaginile eroilor de filme sau desene animate. OSUT a cucerit în acest an şi mai multe maxime în stil propriu. „Strânge prieteni buni pentru zile negre”, „Terapie pe cord deschis” sau „Mici secrete care pot deschide multe uşi – camera 247” au fost doar câteva din mesajele care i-au adus pe boboci în Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest.
În urmă cu un an, OSUT a realizat o altă campanie inedită de recrutare, în care studenţi din conducerea organizaţiei erau prezentaţi sub masca unor studenţi emo, cocalari sau piţipoance. Supereroii par să fi devansat până acum personajele din vechea campanie.

Comentarii

comentarii