Acasă Actualitate Sute de șoferi prinși că parchează pe străzile pietonale din centrul Timișoarei...

Sute de șoferi prinși că parchează pe străzile pietonale din centrul Timișoarei – până la 725 lei amendă și 3 puncte penalizare la permis!

DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au continuat să acționeze în ultima perioadă pe străzile pietonale din oraș, unde s-a sesizat faptul că se parchează autovehicule în locurile în care acest lucru este interzis. În zonă sunt instituite patrule permanente deoarece s-a constatat că zilnic se oprește sau se staționează pe străzile devenite pietonale. Cele mai multe încălcări ale legislației au fost constatate pe străzile E. Grigorescu, Gh. Lazăr, Mărășești, G. Mușat, A. Pacha. E Savoya, E. Ungureanu, dar au mai fost depistate astfel de fapte și pe străzile Cantemir, Palanca, P. Țuțea, dar și în Libertății și Unirii. Polițiștii locali au aplicat în ultima lună un număr de 814 sancțiuni contravenționale atât pentru oprire cât și pentru staționare, cu amenzi între 290 și 725 lei și 2-3 puncte penalizare la permis.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte semnificația indicatoarelor rutiere și să nu parcheze în zonele în care acest lucru este interzis deoarece, pe lângă sancțiuni, pot risca și ridicarea autovehiculelor depistate în această situație. Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare.

Comentarii

comentarii