Acasă Eveniment Tânăr bătut cu sălbăticie de bodyguarzii unui local. 51 de lovituri încasate...

Tânăr bătut cu sălbăticie de bodyguarzii unui local. 51 de lovituri încasate în 6 minute – Video

2120
DISTRIBUIȚI

Imagini șocante au fost înregistrate la Arad. Un tânăr este bătut cu sălbăticie, în plină stradă, de mai mulți bodyguarzi. Incidentul s-a petrecut la sfârșitul anului trecut, dar nu există informații că vreunul dintre agresori ar fi cercetat. Victima, în schimb, a fost arestată, după ce într-un incident anterior acestor imagini ar fi înjunghiat un angajat al unei firme de pază, la un local.

Faptele s-au petrecut în 29 decembrie 2019, în municipiul Arad, după ce tânărul de 22 de ani a avut un conflict spontan cu o angajată a unui local. A intervenit agentul de pază, care a vrut să-l dea afară pe tânăr, dar acesta a devenit extrem de violent și a scos un cuțiț cu care l-a înjunghiat pe paznic. Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat de urgență la spital.

Peste câteva zeci de minute, când tânărul agresor se afla în centrul Aradului, în fața unui restaurant de tip fast-food, a fost reperat de mai mulți bodyguarzi, care se presupune că sunt colegi de la aceeași firmă de pază cu bărbatul înjunghiat. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din fast-food se vede cum aceștia încep să-l lovească pe tânăr. Acesta cade la pământ în repetate rânduri. În decursul celor câteva minute cât durează această filmare, mai vin mașini cu alți angajați de la alte firme de pază din Arad, dar și cu prieteni, care, la rândul lor, îi aplică lovituri tânărului, care își pierde cunoștința. Este solicitată o ambulanță SMURD, care îi acordă îngrijiri medicale, iar la un moment dat apare și un echipaj de poliție.

Tânărul de 22 de ani este în arest la domiciliu în acest moment. Este acuzat de tentativă de omor, pentru că l-a înjunghiat pe agentul de pază.

Nu se știe nimic însă despre cei care l-au bătut pe tânăr, dacă au primit o măsură restrictivă sau nu sau dacă sunt cercetați sau nu pentru ceea ce au făcut. Există informații că nu, iar acest fapt ar fi ajuns până la urechile ministrului de interne, Marcel Vela, care a dispus joi dimineață o serie de verificări la Poliția din Arad.

Video pe digi24.ro

Comentarii

comentarii