Acasă Eveniment Tânăr din Timișoara, scuipat și înjurat de șoferul unui Mercedes de lux,...

Tânăr din Timișoara, scuipat și înjurat de șoferul unui Mercedes de lux, care era să îl calce pe trecerea de pietoni – video

DISTRIBUIȚI

Un tânăr din Timișoara a fost scuipat și înjurat de un șofer care era cât pe ce să îl calce, cu bolidul de lux, pe trecerea de pietoni, în zona Pieței Unirii.

Șoferul agresiv a fost filmat de tânărul care traversase regulamentar pe trecerea de pietoni și a evitat, la limită, să fie spulberat de conducătorul bolidului de lux.

Mai grav este faptul că șoferul, lipsit de bunele maniere, pare că are probleme și cu regulile de circulație, iar asta pentru că parchează bolidul de fițe pe trotuar, în apropierea centrului din Timișoara.

Ploaia de injurii și comportamentul șoferului, care scuipă și gesticulează, se întâmplă sub privirile șocate ale unui grup de elevi ai școlii din apropiere.

UPDATE: Între timp, filmarea a ajuns și la reprezentanții Poliției Municipiului Timișoara. Polițiștii i-au identificat pe cei doi și i-au invitat la sediul poliției, joi. În urma audierilor aceștia vor decide măsurile legale ce se impun în acest caz.

Comentarii

comentarii