Acasă Economic Târg de protecția muncii, în premieră, la Iulius Mall Timișoara

Târg de protecția muncii, în premieră, la Iulius Mall Timișoara

402
DISTRIBUIȚI

protectia munciiSub motto-ul „Siguranță și securitate în muncă”, în perioada 29 – 31 ianuarie 2016, la Iulius Mall va avea loc, în premieră pentru Timişoara, Târgul de Echipamente de Protecția Muncii.
Evenimentul se adresează companiilor, asociaţiilor şi profesioniştilor din domeniu, precum și firmelor interesate de siguranța angajaților la locul de muncă, acoperind toate aspectele de interes din acest sector.
Companii din România și de peste hotare își vor prezenta ofertele, care variază de la îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru protecția muncii, până la echipamente și articole în cazul lucrului la înălțime, pentru protecția auditivă sau respiratorie și prevenirea sau stingerea incendiilor.
Standurile vor fi amplasate la etajul Iulius Mall, în zona Intersport, iar vizitatorii vor avea posibilitatea să afle de la specialiști amănunte referitoare la echipamente și la siguranța în muncă, precum și să asiste la demonstrații cu aparatura prezentată.
Produsele care vor fi expuse în cadrul târgului reprezintă soluții tehnice de ultimă generație, superioare calitativ, cu o durabilitate considerabilă și costuri optime de întreținere și exploatare.
Târgul va fi deschis de vineri până duminică inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Comentarii

comentarii