Acasă Actualitate Bursa generală a locurilor de muncă, la Lugoj

Bursa generală a locurilor de muncă, la Lugoj

DISTRIBUIȚI

Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Lugoj organizează, şi în acest an, o nouă ediţie a acţiunii „Bursa generală a locurilor de muncă”. „Acţiunea va avea loc în data de 24 aprilie, la sediul agenţiei, de pe strada Timişoarei, nr.27-33, iar obiectivul principal este o cât mai rapidă angajare a celor care caută de lucru şi, în acelaşi timp, o şansă pentru firmele angajatoare de a găsi persoanele de care au nevoie pentru angajări imediate sau în perspectivă. Ea se înscrie în planul de acţiune elaborat de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, cu privire la măsurile de creştere a gradului de ocupare a forţei de muncă din cursul acestui an, şi se va desfăşura sub forma unor discuţii în vederea angajării, purtate între solicitanţii de locuri de muncă şi reprezentanţii firmelor angajatoare”, ne-a declarat Adrian Gribincea, şeful ALOFM Lugoj.
La manifestare sunt invitate să participe firmele angajatoare, care au nevoie de personal pentru angajare imediată sau care doresc să selecteze persoane în vederea unor angajări viitoare, şi solicitanţii de locuri de muncă, ce pot fi şomeri în plată, persoane care nu au loc de muncă dar nu beneficiază de ajutor de şomaj sau persoane angajate care doresc un loc de muncă mai potrivit cu aspiraţiile personale.
„Acţiunea are caracter public şi nu se percepe nici o taxă de la participanţi, însă este recomandată o înregistrare prealabilă a firmelor angajatoare, pentru a nu fi puşi în imposibilitatea oferirii unui birou şi a spaţiului de publicitate”, a precizat Gribincea.
Intenţia de participare poate fi anunţată zilnic, între orele 8-14, la sediul ALOFM Lugoj sau la numerele de telefon 0256-351812 sau 0256-336604.

Comentarii

comentarii