Acasă Actualitate Timișoara Food Summit, ediția a III-a

Timișoara Food Summit, ediția a III-a

DISTRIBUIȚI

Timișoara Food Summit III. Parteneri generatori de business și profit la ediția a III-a. Succesul major al ediției a doua si relațiile de business stabilite, așezarea solidă în peisajul economic al Europei centrale și de sud-est, receptarea plină de atractivitate în România generează deja parteneri de prestigiu pentru ediția de anul acesta.

Energicul și însuflețitorul prof. Cosmin Popescu, rectorul Universității de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, alături de noi salută noul parteneriat pentru 2024 cu Profi, Auchan, Crama Aramic, Mirdatod Ibănești.

Lista este mai mare și deschisă!

Călin Costinaș, deputy CEO Profi, anunță sprijinul masiv pentru demonstrarea permanentă a Banatului ca un centru internațional modern de business și determinarea companiei pe care o conduce alături de Gaetan Pacton să sprijine producătorii autentici tradiționali și să găsească împreună cu marii procesatori calea spre sustenabilitate.

Și Gabriela Sîrbu, director de sustenabilitate, susține alături de Cătălin Pavel, director IT, că sustenabilitatea și o comunicarea permanentă a atenției către consumator sunt cu intensitate mărită în centrul preocupărilor Profi.

Adam Crăciunescu își dorește un program și mai larg cu participanții – mulți, impresionați și mulțumiți – în Crama Aramic la ediția de anul acesta. Generozitatea cu care și primește oaspeții, vinurile de excepție cadou, bucatele boierești îi mută legenda în toată țara.

La București când te boierești cu Aramic te pilești.

Povestim tot anul împreună cu partenerii și participanții pentru că dincolo de atmosfera de prietenie care înconjoară acest eveniment contractele se mișcă cu repeziciune în toate direcțiile .

Vivat, crescat, floreat !

La Timișoara Food Summit, ediția a III-a, din toamna anului 2024, toți participanții pot expune gratuit mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiul disponibil

Parteneri: Biris Goran SPARL, Academia de Științe Agricole ßi Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisesti”, Universitatea De Științele Vieții Regele Mihai I Timișoara

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro.

 

Comentarii

comentarii