Acasă Actualitate Timișorenii respectă noile reguli anti-COVID, impuse de Guvernul României

Timișorenii respectă noile reguli anti-COVID, impuse de Guvernul României

166
DISTRIBUIȚI

Timișorenii respectă noile reguli anti-COVID, impuse de Guvernul României, iar de la ora 20.00, nu mai vezi pe nimeni pe stradă prin centrul orașului (foto, 31 martie, Piața Victoriei).

Amintim că guvernul a aprobat noile restricții pentru limitarea răspândirii infecțiilor cu coronavirus. Acestea au fost propuse de CNSU și au intrat în vigoare din 25 martie.

Potrivit documentului propus de CNSU și adoptat de guvern, în localitățile cu o incidență mai mare de 7,5 cazuri COVID la mia de locuitori, va fi interzisă circulația în afara locuinței după ora 20:00, cu două ore mai devreme față de restul localităților. Măsura se va aplica și în localitățile în care incidența este mai mare de 4 cazuri la mia de locuitori în zilele de vineri, sâmbătă și duminică.

De asemenea, magazinele vor fi închise de la ora 18:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în localitățile cu o rată mai mare de 4 la mia de locuitori, iar acolo unde incidența este mai mare de 7,5 cazuri la mie, măsura se va aplică pe tot parcursul săptămânii.

 

Comentarii

comentarii