Acasă Administraţie Timișul a semnat două acorduri de colaborare cu provincia chineză Yunnan

Timișul a semnat două acorduri de colaborare cu provincia chineză Yunnan

DISTRIBUIȚI

În contextul unei Înțelegeri de cooperare existente între județul Timiș și provincia chineză.Yunnan, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara și  OncoGen au semnat acorduri de colaborare cu parteneri din provincia chineză.

Astfel, două memorandumuri de înțelegere, între instituții din județul Timiș și Provincia Yunnan, Republica Populară Chineză, au fost semnate, la Palatul administrativ din Timișoara în prezența vicepreședintelui Alexandru Proteasa.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timişoara va colabora cu Universitatea de Agricultură din Yunnan, iar Centrul de Terapii Genice și Celulare în Tratamentul Cancerului – OncoGen, cu Spitalul Oncologic din provincie.

Cele două universități semnatare vor colabora în domenii de interes comun, menite a îmbunătăți experiențele de învățare pentru studenți, cât și a crea oportunități de dezvoltare personală și profesională pentru personalul didactic. Astfel, se vor institui programe de schimb de personal și de studenți, proiecte educaționale comune, de cercetare și de schimburi culturale, cât și programe și proiecte de formare pe termen scurt.

 

Comentarii

comentarii