Acasă Actualitate Tinerii timişoreni – doriţi de cele mai tari universităţi din lume

Tinerii timişoreni – doriţi de cele mai tari universităţi din lume

335
DISTRIBUIȚI

Unele dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ superior din lume vin la Timişoara, pentru a-şi prezenta oferta educaţională. Peste 90 de instituţii educaţionale vor scoate la bătaie cele mai tentante oferte, pe 16 martie, la Hotel Timişoara. Liceenii şi studenţii timişoreni pot să aleagă dintr-o gamă variată de studii internaţionale, burse private şi guvernamentale, dar şi cursuri de limbi străine.

Atractiv pentru elevi şi studenţi

Romanian International Unversity Fair (RIUF) începe pe 13 martie, la Bucureşti. Târgul internaţional de universităţi se mută pe 16 martie la Timişoara, pentru ca pe 18 martie să ajungă şi la Iaşi. Manifestarea este dedicată elevilor de liceu şi studenţilor interesaţi de accesul sau transferul la programe de studii universitare. Evenimentul organizat de Grupul Educativa oferă tinerilor din România accesul la o varietate largă de programe de studii internaţionale, materiale şi servicii de consiliere educaţională, burse private şi guvernamentale, prezentări şi seminarii interactive şi cursuri de limbi străine. Printre cele mai renumite instituţii care vin la Timişoara se numără: Stanford University, Yale University şi Pepperdine University din SUA; London Metropolitan University, University of Essex şi University of Kent din Marea Britanie; Reims Management School şi Universite d’Orleans din Franta; Maastricht School of Management, Tilburg University şi University of Groningen din Olanda.

Franţa şi Anglia se luptă pentru tinerii români

La târgul universităţilor din România şi-au anunţat prezenţa 13 instituţii din Franţa, 12 din Marea Britanie, 10 din Olanda, 6 din Austria, 5 din Germania şi 4 din Danemarca. Tinerii români pot să-şi aleagă dintr-o gamă larga de specializări, printre care: Administrarea Afacerilor, Afaceri Internaţionale, Comerţ Electronic, Comunicare Globală, Contabilitate Judiciară şi de Investigaţii, Design, Economie Politică, Management Turistic şi Hotelier, Mass-Media şi Comunicare, Psihologie Organizaţională şi multe altele. „În fiecare an oferim vizitatorilor şansa de a afla cum se aplică la un program internaţional, cum se pregăteşte un dosar de admitere sau cum este viaţa ca student în SUA, Marea Britanie, Franţa sau Germania. Tinerii au, evident, posibilitatea de a compara oportunităţile academice şi de carieră oferite de universităţile din România cu cele oferite de universităţi din întreaga lume”, spune preşedintele Grupului Educativa, Alexandru Ghiţă. La cele trei evenimente RIU, din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, organizatorii aşteaptă peste 15.000 de vizitatori.

Comentarii

comentarii