Acasă Actualitate Țipetele sfâșietoare ale unui copil dintr-o grădiniță din Timișoara au devenit motiv...

Țipetele sfâșietoare ale unui copil dintr-o grădiniță din Timișoara au devenit motiv de anchetă – Video

1634
DISTRIBUIȚI

Ţipetele sfâşietoare ale unui copil au fost surprinse în dreptul unei clădiri ce adăposteşte Gradinița 25 cu program prelungit și creșa Ileana Cosânzeana din Timișoara. Scenele au fost filmate de părintele unui copil în faţa sediului comun. Directoarea grădiniţei susţine că plânsetele se aud din creşă, în timp ce coordonatoarea creşei dă vina pe cei de la grădiniţă. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demarat o anchetă în acest caz, însă susține că incidentul ar fi avut loc în creşă, care aparține de primărie. Reprezentanții municipalității îi contrazic.

-Mamaaaa! Mă cuminţesc! M-am cumințit! Sunt cuminte!

-Du-te pe pat, te duci şi dormi!

-Sunt cuminte, m-am cuminţit!

Mama unei fetiţe care merge la Grădiniţa nr. 25 din Timişoara a filmat imaginile din curtea instituţiei unde funcționează şi Creşa numărul 9.

Gabriela Crăciun, coordonatoarea creșei: Am fost sunată de dna directoare că am o problemă la creșă. L-am studiat foarte bine și efectiv nu este de la creșă. Toate geamurile creșei sunt închise. Nu se vede nici rabatat, nici deschis, fluturașii îi vedeți pe toate cele 3 geamuri.

Pe de altă parte, reprezentaţii grădiniţei spun ferm că plânsetele nu se aud din instituția lor.

Mihaela Matei, directoarea Grădiniței nr. 25: De la noi din gradiniță exclus, pentru că acele grupe care sunt deasupra de creșă au fost plecate din cu Școala Altfel. Noi lucrăm la toate informațiile pe care le avem pe camerele de luat vederi și le punem cap la cap și se va vedea exact ce și cum.

Reprezentanţii creşei susţin că vor sesiza poliţia în acest caz.

Gabriela Crăciun, coordonatoarea creșei: Nimeni nu poate să demonstreze, decât o anchetă amplă și poliția, pentru că și noi vom sesiza poliția.

Aura Danielescu, inspector școlar general ISJ Timiș: Din înregistrările pe care noi le-am audiat rezultă că nu este vorba de un sunet al unui copil care să vină din zona grădiniței, ci mai degrabă din partea creșei.

Cei de la primărie, în subordinea căreia se află creșa, o contrazic.

Patricia Chelbu – Goje, Serviciul Creşe Timişoara: Mi se pare inadmisibil ce au făcut, să dea vina pe noi. La nivelul Serviciului public creșă nu a fost depusă nicio reclamație sau sesizare privind această întâmplare nefericită, ceea ce dovedește clar că incidentul nu s-a întâmplat în creșă.

Ancheta demarată de Inspectoratul Şcolar Timiş în acest caz este abia la început.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

comentarii