Acasă Actualitate Tipurile de jocuri de noroc online

Tipurile de jocuri de noroc online

DISTRIBUIȚI

Cazinourile online sau offline sunt pline de jocuri de toate tipurile. Acestea fac parte din mai multe categorii. Unele au nevoie de îndemânare, altele pot fi jucate doar prin apăsarea unui singur buton. Sloturile nu vor fi niciodată complicate și nici asemănătoare cu jocurile de ruletă. Astăzi vorbim despre toate jocurile de noroc ce pot fi accesate în mediul online și ce poți face pentru a distinge foarte bine aceste categorii de jocuri.

Jocuri de noroc vs Jocuri de îndemânare

Jocurile din cazino au un gram de noroc, indiferent de modul în care îl joci și de jocul pe care îl joci. Chiar și dacă te joci sloturi sau chiar jocuri de Poker, fiecare joc are un gram de noroc. Dar cu siguranță pot fi împărțite în două categorii. În cazino găsești jocuri de noroc și jocuri de îndemânare, iar fiecare jucător este liber să aleagă care sunt jocurile care i se potrivesc cel mai bine. JocPacanele este o platformă unde vei putea să găsești foarte multe informații despre ofertele valabile pentru toate aceste jocuri. Dar până atunci, iată ce jocuri provin din fiecare categorie.

Jocuri de noroc – Cu siguranță, reprezentanții acestei categorii sunt jucătorii de sloturi împreună cu zecile de mii de sloturi care sunt disponibile acum în comunitatea internațională. Sloturile sunt jocuri de noroc deoarece nu pot fi influențate absolut deloc din exterior. Nu există niciun jucător din lume care ar putea să se folosească de anumite abilități pentru a putea influența rata de câștiguri a sloturilor. Alte jocuri de noroc precum sloturile sunt loteriile online sau offline și chiar pariurile virtuale

Jocuri de îndemânare – Sau jocurile unde poți aplica anumite strategii sau trucuri pentru a-ți crește șansele de câștig. Acestea sunt jocurile care pot fi influențate de jucători, iar acțiunile lor au efect asupra deznodământului jocurilor. Aceste jocuri de îndemânare sunt Pokerul, ruleta și renumitul joc de Blackjack. Pentru Blackjack chiar s-au creat strategii de numărat cărți care cresc exponențial rata de câștig. Deci poți spune că îndemânarea joacă un rol foarte important în acest joc.

Plăți mici vs plăți mari

Plata maximă care poate fi câștigată de un joc bazat pe îndemânare poate fi la fel de mare ca cea oferită de un joc bazat pe noroc. Dar ceea ce contează în primă fază este cum alegi să joci fiecare joc și ce mize plasezi atunci când pornești rundele. Deci în primul rând, plățile mici sau mari sunt influențate în mod direct de cantitatea mizelor. Dar există și jocuri care sunt caracterizate de faptul că ofer plăți mari sau plăți mici. Pentru a vorbi în primul rând despre jocurile de noroc cu plăți mici, putem discuta despre sloturile cu varianță mică.

Sloturile cu varianță mică oferă un număr foarte mare de câștiguri și vei experimenta foarte multe linii câștigătoare, dar care oferă câștiguri destul de mici. De cealaltă parte a talerului se află tot sloturile, dar de data aceasta cele cu varianță mare. Adică numărul de plăți și linii câștigătoare este destul de mic, dar în momentul în care primești o plată, aceasta este destul de mare. Alte jocuri care oferă plăți destul de mici sunt jocurile de Blackjack sau Baccarat. Asta pentru că mizele sunt de obicei destul de mici, iar maximul pe care îl poți obține de la o astfel de rundă este doar dublul mizei tale.

Marginea casei – Mica vs Mare

Marginea casei este mereu un criteriu de comparație care poate delimita foarte clar categoriile de jocuri din cazino. Mai ales atunci când vorbim despre jocurile online, categoriile de jocuri cu margine mică ar trebui să te facă să te uiți mai atent la această categorie deoarece marginea mică a casei înseamnă că toți banii câștigați de cazino sunt mai puțini. Cu cât marginea casei este mai mică, cu atât trebuie să te joci mai mult acel joc pe termen lung.

De exemplu, marginea casei de la sloturi este cea care defavorizează cel mai mult jucătorii. Adică cei mai mulți bani pe care îi câștigă cazinourile provin de la sloturi. Dacă vrei să te joci un joc care are o margine a casei ce te favorizează în mod special în calitate de jucător, ar trebui să te joci Blackjack. Jocul de Blackjack poate fi jocul în care șansele de câștig cresc foarte mult în timp ce strategiile aplicate te ajută să construiești și mai multe șanse de câștig.

Pokerul este tot un joc unde marginea casei aproape că nu contează deoarece un jucător cu foarte multă experiență poate cu foarte multă ușurință să schimbe șansele de câștig în favoarea sa.

Concluzie

Categoriile de jocuri de noroc din mediul online sunt destul de multe și este mult mai important pentru jucători să găsească oricând metode cât mai rapide și eficiente de a câștiga cât mai mulți bani. Alege jocurile care îți plac, jocurile pe care le cunoști și evident, jocurile cu margine mică.

 

 

Comentarii

comentarii