Acasă Actualitate Toate spitalele din Timișoara au apă caldă și căldură, în parametri optimi

Toate spitalele din Timișoara au apă caldă și căldură, în parametri optimi

DISTRIBUIȚI

mbătă dimineață, o echipă a COLTERM s-a deplasat la toate spitalele din Timișoara racordate la sistemul centralizat de termoficare pentru a vedea, pe teren, situația exactă a alimentării cu agent termic. 

Astfel, în prezent, toate spitalele au apă caldă și căldură la parametri optimi.  De asemenea, toate punctele termice sunt funcționale și livrează atât apă caldă, cât și căldură. În cursul acestei dimineți, a fost remediată și avaria de la PT 92, astfel că și consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Oglinzilor și Orion au, în momentul de față, apă caldă și căldură.

În ceea ce privește situația avariilor apărute o dată cu repornirea furnizării agentului termic, situația se prezintă astfel:

  • PT 20 – Str. Badeer colț cu str. Înfrățirii, avarie la conducta de încălzire – remediată; 
  • PT 62 – Str. Platanilor- avarie la conducta de apă caldă – se lucrează, în următoarele ore se va relua furnizarea; 
  • PT 54 – Str. Martirilor nr. 33 – avarie la conducta de apă caldă – echipa s-a deplasat la fața locului pentru remedierea avariei.

„Reamintim clienților noștri că, în prezent, furnizarea încălzirii din punctele termice se realizează la temperatura de 35 de grade, urmând ca în cursul acestei seri aceasta să crească la 36 de grade”, a explicat Ofelia Herghelegiu, purtător de cuvânt Colterm, sâmbătă 30 octombrie.

Comentarii

comentarii