Acasă Eveniment Traficul blocat pe DN 68A, drumul preia întreg traficul de pe autostrada...

Traficul blocat pe DN 68A, drumul preia întreg traficul de pe autostrada A1. Accident rutier între un microbuz de marfă şi un altul de transport persoane

DISTRIBUIȚI

Un microbuz în care se aflau opt persoane şi unul de marfă au fost implicate, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 68A, în judeţul Timiş. Două persoane au fost rănite. Traficul pe drumul naţional care preia întreg traficul de pe autostrada A1 este blocat. 

”În data de 17.05.2023, ora 16:33, în urma apelului primit pe SNUAU 112, am fost anunţati despre producerea unui accident rutier pe DN 68A, în localitatea Coşava. A fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi trimişi la locul intervenţiei 6 subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului intervine o ambulanţă S.A.J cu medic”, a transmis ISU Timiş.

În accident au fost implicate un microbuz de transport marfă, în care se afla doar şoferul, şi un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 oameni.

”În urma evenimentului au rezultat 2 victime (un bărbat şi o femeie), conştiente şi cooperante, ambele din microbuzul de transport persoane. Acestea primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a adăugat ISU Timiş.

Traficul este blocat pe porţiunea de drum unde a avut loc accidentul.

Comentarii

comentarii