Acasă Eveniment Tragedie pe malul Mureșului: Un bărbat a murit înecat, în încercarea de...

Tragedie pe malul Mureșului: Un bărbat a murit înecat, în încercarea de a-şi salva fiul de 12 ani. Băiatul nu a fost încă găsit

657
DISTRIBUIȚI

Curenţii Mureşului au adus năpasta în comuna Burjuc, din Hunedoara. Un bărbat a murit înecat, în încercarea de a-şi salva fiul de 12 ani, furat de ochiurile repezi de apă ale râului Mureş. Echipajele de scafandri şi pompieri cu bărci pneumatice au căutat toată ziua trupurile celor doi. Doar cel al tatălui a fost găsit. Umează detalii care vă pot afecta emoţional.

Bărbatul care a sărit în Mureş, pentru a-şi salva fiul de la înec, găsit mort la 60 de kilometri în aval

Ioan Stoian era însoţit de unul dintre cei 5 copii ai săi atunci când a plecat cu oile pe malul Mureşului. La orele prânzului, cel mic a intrat în râu să se răcorească. A fost însă luat de curenţii puternici şi n-a mai ieşit la suprafaţă. Tatăl a sărit să-şi caute copilul, dar nu a mai reuşit să iasă nici el la mal.

Localnicii din Burjuc spun că zona în care au dispărut cei doi, tată şi fiu, este una foarte periculoasă.

Trupurile celor doi au fost căutate ore-n şir de salvatorii de la ISU.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit la mai bine de 60 de kilometri în aval, câteva ore mai târziu. Băiatul a fost însă de negăsit până la lăsarea serii, iar pompierii şi scafandrii vor continua căutările astăzi.

Comentarii

comentarii